Weet je het al? Ben jij al na gegaan hoeveel tijd je thuis doorbrengt in je slaapkamer. Waarschijnlijk is dit meer dan je denkt. Steeds vaker wordt een slaapkamer van bijna net zoveel gemakken voorzien als een televisie. Je wilt dezelfde zenders als in je woonkamer en ook het internet of de verlichting moet aan dezelfde standaarden voldoen. Maar hoe zorg jij er nu voor dat je slaapkamer wel 2016-proof is?

Massief, massiever of het massiefst in je slaapkamer

Niet alles wordt steeds luxer en ingewikkelder. Het type bed wordt weer steeds eenvoudiger. Het kan natuurlijk wel zijn dat je kiest voor een boxspring of een tweedehands auping, maar in andere gevallen is de materiaalkeuze steeds vaker weer hout. Echt hout dus. Geen MDF, maar bedden zonder ook maar iets aan metaalgebruik. Nee bedden die volstaan uit het hardste hout wat je kan bedenken.

Scandinavisch slapen

De boxspring en andere Scandinavische attributen worden nog altijd veel gebruikt in Nederland en zijn ontzettend populair. Met de juiste slaapadviseur De Been kan je jouw precieze wensen in kaart brengen. Een boxspring wilt eigenlijk zeggen dat het textiel een van de belangrijkste onderdelen van je bed zelf wordt. Hierdoor wordt de keuze nog groter en zeer gevarieerd. Waar je bij een standaard ledikant opzoek gaat naar de juiste kleur hout, zoek je bij een boxspring naar de bekleding.

Kwaliteit en herkomst

steeds vaker is het belangrijk waar de bouwstenen en grondstoffen van een ledikant of boxspring vandaan komen. Wat voor type matras is het en nog belangrijker wat zijn de voordelen voor je gezondheid. Is een polyestermatras echt het beste of moet je toch kiezen voor een pocketvering matras? Daarnaast zijn bedden steeds vaker recyclebaar en dus milieuvriendelijker. Ook wol is op de weg terug in de slaapkamers. Dit is natuurlijk het meest

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *