Veel mensen denken bij het beroep loodgieter waarschijnlijk aan een kapotte gootsteen of wc die gemaakt moet worden. Loodgieter is echter een heel veelzijdig beroep en u kunt een loodgieter inschakelen voor heel veel verschillende soorten problemen. Waar kunt u zoal aan denken? Alle problemen die te maken hebben met het leidingwerk van uw woning of kantoorpand zijn op te lossen door een loodgieter. Dit houdt in: afvoerverstoppingen, kapotte cv-ketels, lekkages, etc.

Herkent u een van de bovenstaande problemen? Neem dan direct contact op met de loodgieterscentrale van Loodgieters.nl. Wij zullen u op basis van uw postcode doorschakelen naar een loodgietersbedrijf in Rotterdam bij u in de buurt. Een vakman kan dan in een mum van tijd bij u zijn.

Een verstopte afvoer: zo opgelost

Loopt het water uit uw gootsteen niet meer goed weg of komt het water in uw toiletpot omhoog? Dan is er waarschijnlijk sprake van een verstopping in de afvoer. In eerste instantie niet gevaarlijk voor de leidingen en u zou het in principe zelf kunnen oplossen. Is de verstopping echter al lang in de afvoer aanwezig, dan kan het wel schade aanrichten aan de leidingen en dan bent u veel verder van huis. Laat de verstopping in uw afvoer professioneel oplossen door een loodgieter in Rotterdam.

Hulp bij onderhoud van uw cv-ketel

Ook als u hulp nodig hebt met uw cv-ketel staat de loodgieter voor u klaar! Komt u thuis na een lange werkdag en worden de radiatoren niet meer warm of stroomt er geen warm water meer uit de kraan? Dan is er waarschijnlijk iets aan de hand met uw cv-ketel. Een professionele loodgieter heeft deze problemen zo voor u verholpen. Is het weer tijd voor de onderhoudsbeurt van uw ketel of is uw cv-ketel aan vervanging toe? U kunt gemakkelijk uw wensen doorspreken of om advies vragen. Meer weten over de aanschaf van een nieuwe cv-ketel? Klik dan hier .

Snelle hulp bij lekkages

Als het water vanaf het plafond of de muur naar beneden loopt heeft u last van een lekkage. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten! Als u de lekkage te lang onopgelost laat, kan dit schade aanrichten die veel moeilijker op te lossen is dan de lekkage alleen. Schakel daarom snel een loodgieter in. Hij zal met de juiste apparatuur naar u toekomen om de lekkage op te sporen en te verhelpen.

Een loodgieter is voor allerlei leidingwerk problemen inzetbaar. Of het nu gaat om verstoppingen, lekkages of kapotte cv-ketels: de loodgieter is de persoon die u zoekt!

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *