Je wilt graag een veranda op maat laten bouwen? Iedere woning en tuin is anders. Een veranda zorgt voor een bijzonder manier bij het buitenleven, zo kun je tijdens alle verschillende seizoenen buiten zijn. Een veranda is een waardevol verlengstuk van je woonomgeving en geeft ook gelijk een nieuw blik. De veranda biedt ook bescherming tijdens neerslag en zorgt voor een knus gevoel.

Begint met advies

Vertel wat je wensen zijn. Maatwerk kan niet zonder een goed advies. Hoe ga je de terrasoverkapping gebruiken? Als ruimte om te eten of om te koken? Of een heerlijke loungehoek ervan te maken. Dit alles bepaald de afmetingen van de veranda. De ligging van het huis en de tuin is bepalend van de maat werk. Ligt je huis in het zuiden dan is er grote kans dat je behoorlijk veel licht binnen krijgt in de woning. Dat zou het maatwerk in kunnen houden dat we geen lichtstraat adviseren in de houten terrasverkapping. Heb je in de tuin veel wint dan zou een zijwand wat voor je zijn.

Verschillende veranda’s

  • Basic: het hebt ook een basic versie met bijvoorbeeld een dak maat van 7×3 meter ben je al gegarandeerd voor een sfeervolle veranda in je tuin.
  • Hoekopstelling: graag een hoek, meer ruimte? Combineer de basic of andere stijlen in een hoekopstelling.
  • Modern: maakt gebruik van gladde materialen zoals kozijn en strakke shutterpanelen creëren een ruimtelijke en lichte uitstraling. En ook heel leuk in een ingebouwde openhaard.
  • Landelijk: verschillende houtsoorten, oude bouwmaterialen typeren de landelijke veranda’s. Barn Wood, oude wagondelen en een balkenplafond geven die sfeer. Met accessoires zoals een potkachel zijn de laatste stappen voor een gezellige sfeer.
  • Industrieel: een stoere uitstraling? Kies dan voor een industrieel uitvoering. Met de golfplaten achterwand de stalen kozijnen en een vloer van oude steenschotten creëren een industriële look.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *