Woontrends komen en gaan, van landelijk naar industrieel van kleur naar zwart/wit. Ga je met de trend mee of kies je wat zelf mooi vindt? Ga je voor veilig of kies je voor een echte statement in je huis?

Tegels in de hal

Je hal is het visitekaartje van je huis! Je visite stapt hier als eerste binnen en eerste indrukken worden hier gemaakt. Toch is het vaak de ruimte waar alle schoenen worden uitgetrapt, de jassen stapelen zich op en de trap ligt vol met “de spullen die nog mee naar boven moeten”. Hier is vrij weinig aan te doen, je kunt maar opruimen tot een zekere hoogte. Wat nou als je kiest voor een eye catcher op de vloer? Afhankelijk van je huis een grafische, klassieke of juist kleurrijke tegel? Portugese Cementtegels zullen de hal laten opbloeien en de show stelen. Vallen al die jassen helemaal niet meer op.

 101badkamer-spaanse-laterna

Tegels in je badkamer

De badkamer moet uiteraard aan een paar belangrijke punten voldoen. Praktisch gezien moet hij goed schoon te maken zijn, rust uitstralen en je wilt er veel licht hebben. Vanuit deze beredenering wordt er in de badkamer gauw gekozen voor strakke, witte tegels. Dit is veilig en altijd goed. Echter, wat nou als je met een kleine aanpassing je badkamer kan omtoveren tot een echte Spa met mediterrane invloeden? Mediterraanse designtegels die je kunnen laten verlangen naar de zon, zee vakantie met vrolijke kleuren? Hiervoor hoef je niet heel je badkamer aan te passen, één simpel eye catcher is hiervoor meestal al genoeg. Samen met leuke decoratie en wat (levende) planten krijg je die badkamer waar je in weg kan dromen…

101bathroom_negra_06_ellen-goldschmidt-enschede-2Tegels in je keuken

De keuken wordt steeds meer het middelpunt in het huis. We besteden er veel tijd, lekker kokkerellen, natafelen maar ook opruimen. Als je dus een nieuwe keuken wilt weet je altijd wel wat belangrijk is en wat in jouw huis past. Hij moet strak zijn, veel kastruimte, lades, kookeiland noem maar op! Je moet zo veel keuzes maken dat het soms een beetje veel wordt. Heb je helemaal gekozen wat je wilt maar mis je nog wat? Iets wat de ruimte breekt, iets speels of iets vrolijks. Iets gedurfds, iets unieks? Denk dan eens aan Marokkaanse tegeltjes. En nee, dat zijn geen strakke saaie witte tegels die je overal ziet maar juist kleurrijke speelse op je spatwand! Durf je helemaal tot aan het plafond of juist maar een smal randje voor de ergste spatten.

 101keuken_bejmat

Wil je zelf zien wat de mogelijkheden zijn? Kom dan eens kijken bij Designtegels in de showrooms in Utrecht of Breda.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *