Een steenkorf is een stalen frame voorzien van een inhoud zoals stenen. Steenkorven ofwel schanskorven kunnen worden gebruikt als erfafscheiding, de steenkorf schutting, tuinafscheiding, decoratie of als gevelbekleding. Vanwege de hoge decoratieve waarde die schanskorven hebben, worden ze voornamelijk gebruikt in de tuin. Schanskorven zijn veelal terug te vinden in de moderne tuin maar ze kunnen met iedere stijl worden gecombineerd. Door de strakke lijnen en het natuurlijke materiaal als inhoud zijn schanskorven een zeer bijzonder element die de uitstraling van uw tuin verrijken.

Schanskorven kunnen in zeer veel vormen en maten worden gemaakt, dat maakt ze zo geschikt voor veel ideeën. De steenkorven worden ook veel gebruikt als grondkering en bij oevers. Dit komt door de flexibele bouwmethode. De vulling is aanpasbaar aan de kleuren in uw tuin. Zo kunt u zorgen dat de schanskorven volledig aan uw wensen voldoen.

Er zijn zeer veel verschillende vullingen beschikbaar zoals doornikse kalksteen, grauwacke, maaskeien, lava, noors graniet en nog veel meer. Een veel gekozen vulling is de doornikse kalksteen. Dit is een zeer harde, antraciet kleurige steen. Door de steen loopt een witte ader. Deze steensoorten zijn zowel te verkrijgen in grote als in kleine maten.

Steenkorven B.V. is een zeer bekende leverancier op de markt van dit product. Zij kunnen de schanskorven volledig naar uw wens maken. Neem gerust eens contact op voor advies of voor een specifieke offerte. Start direct met deze decoratieve en functionele verandering in uw tuin. Kijk voor meer informatie eens op de website van steenkorven.nl

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *