Ben je opzoek naar een bijzonder en functioneel object in huis? Wat dacht je van kartonnen kasten die ook nog een duurzaam zijn, omdat ze van gerecycled materiaal zijn gemaakt.

De platen van de kasten zijn speciaal ontworpen en hebben een gegolfd middendeel, dit maakt ze super stevig. De binnenkant van de platen is gemaakt van 100% gerecycled karton alleen de bovenste laag is nieuw gefabriceerd. Het karton kan tegen een klein beetje water, dus schoonmaken kan met een vochtige doek.  Hou er wel rekening mee niet te nat, dat trekt namelijk in het karton en zal de kast gaan uitzetten.afbeelding 01

Geen schroeven?

Als je de kast bestelt bij BewustGoed ontvang je een plat pakket, de platen kun je zo in elkaar schuiven. Dus geen gestuntel met moeilijke handleidingen of schroefjes die missen. Binnen 5 tot 15 minuten staat jouw nieuwe meubel al te schitteren.

Een veelzijdig interieur

De meeste kasten kun je op verschillende manieren neerzetten, als dressoir of als boekenkast. Je kunt zelfs kasten gebruiken als bed frame! Je pakt de kast op en draait hem om, zo kun je in een handomdraai jouw interieur een nieuwe uitstraling geven.

In je favoriete kleur

De kasten zijn zo gemaakt dat je deze kunt verven in je favoriete kleur. Je kan daarvoor verf gebruiken die geschikt is voor hout. Neem dan wel verf op waterbasis, dat is wel zo vriendelijk voor het milieu.

Duurzaam

De platen zijn dus als grotendeels hergebruikt en doordat de kasten van karton gemaakt zijn kunnen deze in zijn geheel weer gerecycled worden. Zelfs aan de verpakking is gedacht, deze is ook gemaakt van gerecycled papier.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *