Bij het gebruik van een kachel, is het belangrijk regelmatig uw schoorsteen te laten reinigen. Door een slecht onderhoud kunt u koolmonoxide vergiftiging oplopen. Denk aan uw gezondheid! Veel mensen worden slachtoffer van dit giftige gas. Ook verkleint u de kans op brand, door het laten uitvoeren van een jaarlijkse check up. Maakt u dagelijks gebruik van uw kachel? Laat dan 2 keer per jaar uw schoorsteen schoon maken.

Ben verzekerd van een schone schoorsteen zonder vogelnestje!

Een schoorsteen is een aantrekkelijke plek voor een vogel om een nestje te bouwen. Lekker warm en knus nestelen de vogels zich in uw schoorsteenpijp. Het is een gevaarlijke situatie, omdat dit gevolgen kan hebben voor uw gezondheid. De gassen die vrijkomen bij het gebruik van de kachel kunnen niet meer door de schoorsteenpijp naar buiten, en komen in uw woning terecht. Ook dan loopt u kans op het krijgen van koolmonoxide vergiftiging. Tevens kan er brand ontstaan. Om dit te voorkomen, kunt u een vogelrooster (ook wel boldraadrooster genoemd) in uw schoorsteen laten plaatsen. Ga niet zelf aan de slag met het verwijderen van een vogelnestje. Dit kan het probleem verergeren. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Hoe gaan wij te werk?

Graag vertellen wij u, hoe wij te werk gaan bij het reinigen. Als eerste vegen wij de schoorsteen, en maken de rookkanalen schoon. Daarnaast controleren wij de conditie van de schoorsteen. Als er beschadigingen zijn worden deze hersteld. Ook kijken wij of de kappen nog in goede staat zijn. Uiteraard laten wij alles schoon achter.

Maak eenvoudig een afspraak met de schoorsteenveger bij u in de buurt

Via schoorsteenvegerdirect kunt u eenvoudig een afspraak maken met de schoorsteenveger bij u in de buurt! Door het contact met landelijke partners kunnen wij u onze vakkundige mensen aanbieden door heel Nederland. Ga naar onze website en vul uw gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *