Wonen

De voordelen van de Philips Hue

Zit je de auto onderweg naar je werk en dan vraag jij je af: “Heb ik het licht wel uit gedaan?”

Met de Philips Hue kan je overal waar je bent, dus ja ook op vakantie, het licht aan of uit doen. En als je het gewoon compleet vergeet gaat het geleidelijk uit. Dus ook als je heerlijk aan het skiën bent en bang bent voor inbrekers dan doe je het licht gewoon aan in de avonduren.  Wat is er nou heerlijker aan dan vakantie waar jij je huis met een gerust hart kan achterlaten.

Nog meer voordelen van de Philips Hue:

  • Je kan hem besturen met Siri;
  • Het installeren is echt kinderspel, aldus de makers van Philips;
  • Met IOS en Android gebruiken;
  • 16 miljoen kleuren van spierwit tot levendig blauw. Dit zorgt voor een goede
  • Het licht is een helderwit licht.

Je kan hem ook gebruiken als wekker dan stel je de Philips Hue om 7 uur in en dan gaat het licht langzaamaan net als een zonsopgang.

Altijd het felle licht laten aanstaan omdat je kinderen het fijner vinden om met licht te slapen? Met de Philips Hue kan je het licht dimmen wat voor jou en je kinderen het beste uitkomt.

Als je met zonsopgang wakker vinden niet zo fijn vind kan je ook met verschillende kleuren flitsen wakker worden. Je stelt de lampen in op een vooraf ingestelde tijd zodat het licht aan is als je thuiskomt of je activeert bijvoorbeeld het licht in verschillende kamers op verschillende tijdstippen.

Het is geen gedoe om de lampen in te stellen je draait gewoon simpelweg je oude lampen eruit en je nieuwe erin. Met Philips Hue kies je heel makkelijk precies de juiste lichtsterkte. Je hebt namelijk niet altijd de volledige helderheid nodig

Zo ben je op elk moment van de dag verzekerd van een passende hoeveelheid licht.

Je houd misschien ook van..