Wonen

De luxe van duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen staan ook wel bekend als roljaloezieën, zebrarolgordijnen en multi weave rolgordijnen. Deze gordijnen onderscheiden zich door twee lagen die over elkaar heen kunnen bewegen. Hierdoor is het voor u eenvoudig om de lichtinval te controleren. Daarnaast is zorgen duo rolgordijnen voor een stukje privacy.

Wat is het voordeel van duo rolgordijnen?

Voor veel mensen is een luxe uitstraling een belangrijke factor in het uitzoeken van raamdecoratie. Duo rolgordijnen passen perfect in dit plaatje, deze gordijnen hebben namelijk een uiterst luxe uitstraling. Het grootste voordeel van duo rolgordijnen is dat ze uit twee bewegende vanen stof bestaan. Hierdoor is de mate van lichtinval en privacy heel mooi zelf te bepalen. Door met de lichtinval te spelen creëer je voor jezelf een mooie sfeer. Tot slot zijn duo rolgordijnen vrijwel altijd volledig aanpasbaar. Hierdoor is het mogelijk om mooie sferen, motieven en patronen te maken. Duo rolgordijnen zijn de combinatie tussen functionaliteit, luxe en decoratie.

Waar op te letten bij het aanschaffen van duo rolgordijnen?

Het aller belangrijkst is dat de rolgordijnen goed op maar worden gemaakt. Al is dit uiteraard bij alle gordijnen het geval. Wanneer de gordijnen niet goed op maat zijn kan er licht via de zijkanten naar binnen komen. Ook kan het zo zijn dat het gordijn niet mooi aansluit bij de vloer of bij de vensterbank. Qua stoffen en patronen is het belangrijk om te kijken wat precies bij jouw interieur past. Zorg ervoor dat de gordijnen binnen jouw stijl passen.

Wil je advies over een mogelijke aankoop van duo rolgordijnen? Neem dan eens een kijkje op Cirluna.nl. Deze webshop is gespecialiseerd op oa duo rolgordijnen op maat. Vrijwel alle afmetingen en kleuren zijn mogelijk. Daarnaast worden de gordijnen rechtstreeks vanaf de fabriek geleverd. Extra voordelig dus!

Je houd misschien ook van..