Wonen

Collectief inkopen van onderhoud?

Woningonderhoud is voor vrijwel alle woningeigenaren in Nederland een dure aangelegenheid. Dit wordt pijnlijk duidelijk in de cijfers over de staat van de Nederlandse woningvoorraad. Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat een kleine tien procent van de Nederlandse huizen matig tot slecht onderhouden zijn. De grootste oorzaak hiervan iscollectief-inkopen-onderhoud-nieuwe-trend de financiële malaise waardoor woningeigenaren niet in staat zijn het onderhoud te betalen. Het collectief inkopen kan leiden tot hoge kortingen, en de gratis onderhoudsapp Woonderhoud kan dit bewerkstelligen.

 Collectief inkopen onderhoud: de nieuwe trend?

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het collectief inkopen van onderhoud. De efficiëntie  is namelijk vele malen hoger. Een onderhoudsspecialist kan in één keer bij meerdere klanten het onderhoud uitvoeren. Dit leidt tot een kortere doorlooptijd, minder arbeidsuren en dus minder kosten. Al met al kan een onderhoudsspecialist het werk goedkoper uitvoeren, en dit zal je als woningeigenaar aan de factuur merken! Het collectief inkopen van onderhoud is in de bouwbranche nog relatief onbekend. In andere branches is het echter aan een heuse opmars bezig. Steeds meer mensen beseffen dat je samen sterker staat dan alleen!

In contact komen met buurtgenoten

Om collectief inkopen van onderhoud mogelijk te maken zullen woningeigenaren met elkaar in contact moeten komen. De Woonderhoud app biedt hiervoor dé oplossing. Het stelt woningeigenaren in staat om al het onderhoud in te plannen. Per onderhoudstaak ontvang je als woningeigenaar een herinnering en is direct zichtbaar of het collectief ingekocht kan worden. Indien er mogelijkheden zijn voor collectief inkopen van onderhoud kunnen er direct uitnodigingen verstuurd worden. Verschillende bedrijven in de buurt kunnen vervolgens geraadpleegd worden om een prijs uit te brengen.

De Woonderhoud app is gratis te downloaden voor Apple en Android toestellen. Meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden van de app vindt je op de website van Woonderhoud.

Je houd misschien ook van..