Er kunnen veel redenen zijn waarom je kan besluiten tot het (laten) leggen van een nieuwe vloer. Je bent net verhuist en wilt eigenlijk toch graag van die oude vloer af, je bent uitgekeken op je huidige vloer of je wilt je woning een totale ‘make over’ geven. In al dat soort situaties is het kiezen van een nieuwe vloer onvermijdelijk. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Vergeet echter niet dat een vloer (laten) leggen geen terugkerend ritueel is, de keuze die je maakt is dus voor langere termijn dus is het verstandig te kiezen voor een duurzame oplossing. Een vloer die dus goed past bij je huidige smaak en interieur. De vloeren van Nexfloors bieden je in dat geval niet alleen een ruime keus wat betreft verschillende type vloeren, de vloeren zijn van kunststof en kunnen volledig op maat gemaakt worden. Ook wat betreft de mogelijke kleurcombinaties zijn er meer dan voldoende mogelijkheden. Maat het belangrijkste van Nextfloors is de prijs. Zo heeft de bekende Nextfloors betonlook vloer een prijs per m² die bijzonder ideaal is, ook voor starters.

De Nextfloors betonlook vloer per m²: goedkoper dan je denkt

Uiteraard ga je bij het zoeken naar jouw ideale betonlook vloer niet over een nacht ijs. Een goede vloer voldoet aan een aantal basisvoorwaarden:

  • een vloer die naadloos is heeft altijd de voorkeur vanwege de uitstraling
  • een kunststofvloer is onderhoudsarm
  • een vloer met een hoge duurzaamheid hoef je niet snel te vervangen
  • de moet eenvoudig te leggen zijn op elke ondergrond
  • geschikt voor vloerverwarming
  • een kwaliteitsvloer zorgt voor meerwaarde

Een Nextfloors betonlook vloer kent een lage prijs per m² en voldoet aan alle voorwaarden die je kan stellen aan een kwalitatief volwaardig product. Doordat de vloer naadloos kan worden gelegd realiseer je een vloer met uitstraling en persoonlijkheid. Geen enkele Nextfloors betonlook vloer is hetzelfde, Het is altijd maatwerk, volledig afgestemd op jouw wensen. Een vloer is immers meer dan het bedekken van het loopoppervlak van je woning. Het zorgt voor extra comfort, zeker als jouw woning al beschikt over vloerverwarming. Door je goed te laten informeren omtrent de mogelijkheden van een Nextfloors vloer in jouw woning kan je een weloverwogen keus maken. Vanzelfsprekend ben je van harte welkom in de showroom van Nextfloors in Rijen. In de showroom kan je de kwaliteit en meerwaarde ontdekken van de verschillende type vloeren waaronder de betonlook vloer. In een huiselijke sfeer kan je dan alles met eigen ogen zien.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *