Vorig jaar hebben wij ervoor gekozen om een grote verbouwing te doen aan onze woning. Wij hebben een relatief kleine woning als je kijkt naar de grond die we bezitten. Het was dan ook de bedoeling hier verandering in te brengen. Hiervoor gingen we opzoek naar een bedrijf dat ons hierin goed kon helpen. We wouden graag een groot deel aanbouw krijgen aan onze woning zodat onze keuken veel groter wordt. Ook de kamer waar de eettafel staat wordt veel groter dan ervoor. Hierdoor hebben we veel meer ruimte door de hele woning heen. Aangezien we dus veel grond bezitten waar zo goed als niks mee wordt gedaan is dit perfect om er dan mee te doen. Bij onze zoektocht naar het juiste bedrijf hierin kwamen we uit bij Dijkstra Wierden. Zij hebben veel ervaring op dit gebied en kunnen ons erg goed helpen bij deze verbouwing.

Planning van de verbouwing

Voor deze verbouwing hadden we een planning staan aangezien het stukje aanbouw niet het enige was dat gedaan moest worden. Ook gingen we de tuin deels opnieuw laten inrichten en kwam er een lange oprit met toegangspoort bij. Als eerste starten we toen met de aanbouw van de woning. Dit was een grote verbouwing en hier ging dan ook veel tijd overheen. Toch hebben de professionals van Dijkstra bouw wierden deze aanbouw weg snel en vakkundig weten te bouwen. Inmiddels genieten we enorm van de ruimte in onze woning en merken we echt het voordeel van een stuk aanbouw bij een woning.

Aanleg oprit een toegangspoort

Onze woning heeft een heel vernieuwende blik gekregen. Door de nieuwe aanbouw en het opnieuw laten schilderen van de woning lijkt het nu echt weer op een moderne woning. Omdat wij dus ook enorm veel grond hebben vinden wij een lange moderne oprit ook erg mooi. Deze hebben we dan ook laten aanleggen. Ook hebben wij een elektrische poort laten plaatsen door Bertu Toegangstechniekv. Deze hebben ze ook erg snel en vakkundig kunnen plaatsen.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *