Bij een verhuizing of een verbouwing heb je vaak veel spullen of bouwmaterialen te vervoeren. Dit past in veel gevallen niet allemaal in de auto. Het kan daarom handig zijn om een aanhanger in je bezit te hebben. Een aanhanger kopen maakt je flexibeler, zeker wanneer je aan het verhuizen of verbouwen bent. Zo kun je in één keer veel lading vervoeren. Dit scheelt je enorm veel tijd en uiteindelijk ook benzine. Wanneer je erover nadenkt om een aanhanger aan te schaffen kun je kijken waar je de aanhanger voornamelijk voor gaat gebruiken. Help je vaak met een verhuizing? Dan kun je kiezen voor een grote aanhanger waar grotere meubelstukken op kunnen worden vervoerd. Bij klussen en verbouwing heb je ook te maken met grote materialen, maar vaak kun je al vooruit met een kleinere aanhangwagen.

Een aanhangwagen huren of kopen

Twijfel je nog of je een aanhanger wilt kopen of dat je er beter een kunt huren? Dan kun je jezelf afvragen hoe vaak je een aanhanger gebruikt. Voor een enkele keer kun je een aanhanger huren. Hierbij heb je wel te maken met vaste tijden waarop je de aanhanger terug dient te brengen. Ben je te laat? Dan betaal je voor nog een dag extra voor de aanhanger. Per dag kunnen de kosten voor het huren van een aanhanger flink oplopen. Daarom kan het interessant zijn om een aanhanger te kopen. Op die manier heb je altijd een aanhanger bij de hand wanneer je hem nodig hebt. Je zit ook niet vast aan bepaalde tijden en bent vrij om de aanhanger te gebruiken wanneer jij hem nodig hebt.

De verschillende soorten aanhangwagens

Er zijn verschillende aanhangwagens waar je uit kunt kiezen. Zo heb je bij HAPERT de keuze uit een open aanhangwagen, een kipper, een transporter of een gesloten aanhangwagen. Je kunt veel grote objecten vervoeren in een open aanhangwagen. Houd er wel rekening mee dat de spullen op de aanhanger nat kunnen worden wanneer het regent. Je kunt hier wel een zeil overheen spannen ter bescherming. Wil je de spullen beter beschermen tijdens het vervoer? Dan kun je kiezen voor de gesloten aanhangwagen. Een kipper is een interessante keuze wanneer je veel zware items vervoert zoals zand of grind. Met een kipper kan de inhoud van de wagen eenvoudig worden geloosd waardoor je jezelf een hoop tillen bespaard.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *