Bent u een gezegend met een mooie voor- of achtertuin? Dat is fijn! Maar een tuin vereist regelmatig onderhoud, en dat gaat verder dan alleen ‘de planten water geven’. Er moet bijvoorbeeld ook gesnoeid, bemest en gekapt worden. Natuurlijk kunt u dat zelf doen, maar wij raden aan om een hovenier in te schakelen. Die weet tenslotte alles van bloemen, planten en bomen, en heeft het beste voor met uw tuin.  

 

Regelmatig onderhoud is belangrijk

Omdat de seizoenen in Nederland heel verschillend zijn, heeft ook uw tuin een wisselende behoefte aan licht, water en ruimte. Vaak vergeet u in de herfst en de winter het bestaan van de tuin, maar in de lente is het te laat voor sommige klussen. Daarom is het slim om een hovenier in te schakelen, zoals Van Engelenhoven Bestrating uit Amersfoort. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van de tuin kan de hovenier regelmatig langskomen voor het onderhoud daarvan. Wilt u nergens meer aan hoeven denken? Sluit dan een onderhoudscontract af bij deze hovenier in Amersfoort.

 

Vakkennis van de hovenier

De hovenier van Van Engelenhoven Bestrating uit Amersfoort is een echte vakman en heeft alle kennis in huis van bloemen, planten en tuinaanleg. Daarom weet hij precies welke voeding, hoogte, leefomgeving en mest geschikt zijn voor de beplanting in uw tuin. Beschikt u over de juiste grondsoort? Wat moet er gebeuren om uw tuin te verduurzamen? Op al deze vragen heeft de hovenier uit Amersfoort een deskundig antwoord. Het blijf tenslotte vakmanschap!

 

 

 

Hovenier bespaart u tijd en moeite

Tuinieren is voor velen een hobby, maar het ‘grote’ werk zoals snoeien en kappen is vaak tijdrovend en fysiek zwaar. Om die reden kan het prettig zijn een hovenier in te schakelen voor het onderhoud van uw tuin. Hij werkt snel, vakkundig en heeft het benodigde gereedschap voor tuinonderhoud altijd binnen handbereik. Ook fijn: de hovenier uit Amersfoort neemt het tuinafval na afloop voor u mee. U hoeft er dus zelf letterlijk geen handen aan vuil te maken.

 

Een nieuwe tuin door de hovenier uit Amersfoort

Gaat u verhuizen of is uw huidige tuin toe aan een opknapbeurt? Vraag dan de hovenier uit Amersfoort eens om een nieuw ontwerp voor uw tuin, de beplanting of de verlichting. Hij komt hiervoor graag bij u langs. In een persoonlijk gesprek neemt u samen uw wensen door en hij zal de tuin ook inmeten. Van Engelenhoven Bestrating kan het grondwerk en de bestrating van uw tuin of terras verzorgen, maar ook een prachtige beplanting of een strook (kunst)gras. Zelfs voor een vijver, schutting, tuinhuis of de aanleg van elektra raadpleegt u de hovenier uit Amersfoort!

 

Meta titel Tuinonderhoud door de hovenier uit Amersfoort
Meta beschrijving Tijd voor de tuin! Laat uw tuin onderhouden, ontwerpen of aanleggen door de hovenier van Van Engelenhoven Bestrating uit Amersfoort.
Alt tekst De hovenier uit Amersfoort neemt u het tuinonderhoud uit handen.

 

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *