Ben je op zoek naar Led verlichting die het licht echt naar beneden werpt? Dan is een LED spot precies wat jij zoekt. Deze LED spots staan erom bekend dat de lichtstraal recht naar beneden valt en dat is ideaal wanneer je iets in je woning in de spotlights wilt zetten. Het is echter ook een goede oplossing wanneer je een vaste plaats hebt waar je bijvoorbeeld zit te lezen. Een LED spot zorgt voor helder licht op de juiste plaats. Verder zijn LED spots natuurlijk net zo energiezuinig als andere Led verlichting soorten. Daardoor hoef je ze bijna nooit te vervangen. De LED spots zijn eenvoudig in het plafond aan te brengen, maar je kunt ze ook op andere plaatsen inzetten.

Led Downlights in verschillende maten en wattages

Met een Led downlighter kun je een ruimte goed en direct verlichten. Dit is dus anders dan bij een LED spot. Denk hierbij aan een hal, kantoor, winkel of in een berging. De meeste LED downlights hebben een zeer brede lichthoek van 120°. Zeer geschikt voor het algeheel aanlichten van een ruimte. Het licht wordt gelijkmatig verdeelt tot in de hoeken van de ruimte. Er is volop keus uit in- of opbouw en een lichttemperatuur van 3000K of 4000K. De LED downlights zijn ook verkrijgbaar in diverse wattages:

  • 8 Watt (vervangt 50-60 Watt)
  • 11 Watt (vervangt 75-100 Watt)
  • 14 Watt (vervangt 100-125 Watt)

De inbouw LED downlights kunnen uitstekend in een verlaagd plafond worden geplaatst. Bij een groter wattage neemt ook het formaat van de Led downlight toe.

Led downlight kopen?

Wil je LED downlights kopen? Wanneer je een LED downlight online bestelt, kun je vaak ook rekenen op een snelle levering.  Ideaal, want zo hoef je niet eens de deur uit en kun jij toch binnen korte tijd op jouw LED downlights rekenen. LED downlights kopen kost dan slechts een paar minuten van je tijd en je kunt rekenen op een kwalitatief hoogstaand product. Deze verlichting is efficiënt en stijlvol.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *