Trends

Houten jaloezieën op maat gemaakt

Houten jaloezieën op maat gemaakt

Doe je ogen dicht en probeer je nieuwe woning voor te stellen, helemaal op je persoonlijke smaak ingericht. Of denk aan je bestaande woning, als je verbouwingsplannen hebt. Je meubilair past perfect bij de kleur van je vloer en je muren en als zonlicht in je woonkamer binnendringt, geniet je van de warme kleuren. Totdat het té fel wordt. Doe je dan de gordijnen dicht of zoek je naar een manier om de lichtinval op maat te reguleren? Een manier die je speelruimte geeft en ook nog perfect past bij je interieur. Dit effect kun je optimaal bereiken met houten jaloezieën.

 

De voordelen van houten jaloezieën

Hout doet het goed in elk interieur, zowel in een heel strak en modern als in een rustiek of klassiek interieur. Mensen gebruiken hout al sinds de oudheid en dat heeft een reden. Als je hout goed behandelt, is het sterk en gaat het jaren mee. De kleur en de geur van hout appelleert aan onze zintuigen en door de overal unieke nerfstructuur maakt het altijd een levende indruk.

Wie zijn ogen goed de kost geeft in woonwinkels, ziet prachtige houten jaloezieën, maar vrijwel altijd in standaardmaten en in een heel beperkt aantal kleuren. Waarom zou je willen investeren in een duurzame en functionele raamdecoratie als het niet honderd procent past op jouw ramen?

Dat hoeft dus ook niet meer. Er is tegenwoordig een uitgebreid assortiment houten jaloezieën, alle gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en leverbaar in een veelvoud aan kleuren. Door te kiezen voor een andere kleur van de ladderband of een andere maat van de lamellen maak je jouw houten jaloezieën geheel op maat, naar je persoonlijke smaak. En echt maatwerk.

 

Meer voordelen van houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn makkelijk in het onderhoud en blijven tientallen jaren mooi. Regelmatig met een doekje afnemen is nodig, maar dat is ook alles. Ze verkleuren niet en gaan niet achteruit in kwaliteit. Creon Raamdecoratie geeft per product op hun website exact aan welke maten ze van je willen hebben zodat jij gegarandeerd bent van maatwerk dat naadloos past. Twijfel je nog over de kleur? Vrees je dat het toch niet helemaal matcht met je interieur? Vraag een kleurenstaal aan en vergelijk zelf.

 

Houten jaloezieën, op maat gemaakt, online bestellen.

Je houd misschien ook van..