Voor veel mensen is het iets wat je bij een winkel koopt als je het toevallig ziet, of als je aan het shoppen bent voor andere spullen. Maar dekbedovertrekken gebruik je dagelijks, dus is het niet zomaar wat textiel. Er zijn verschillende maten, kleuren, stoffen, die allemaal een ander effect op je slaap hebben. En iedereen weet, een goede nachtrust is goed voor je!

Wij hechten veel waarde aan sfeer, en daarom lichten wij graag een aantal punten uit van bedtextiel. Lees hieronder bijvoorbeeld waarom wij fan zijn van satijn.

Satijnen dekbedovertrekken

Neem nou bijvoorbeeld dekbedovertrekken van satijn, die zijn heerlijk zacht en geven een luxe uitstraling aan je slaapkamer. Zo wordt iets wat je normaal ergens bij koopt, een belangrijk item in je kamer. Het bepaalt de sfeer in je slaapkamer, en helpt bij aan een goede nachtrust. Satijnen dekbedovertrekken heb je in verschillende kleuren en maten. Ik zag bij Bedtextieldirect.nl verschillende designs voorbij komen. De kleur is meestal effen, en vrij licht van kleur. Dit doet de luxe uitstraling erg ten goede.

Wassen van je bedtextiel

Regelmatig wassen van je bedtextiel, dus niet alleen je dekbedovertrek maar ook je hoeslaken en kussensloop zorgt ervoor dat je bed frist ruikt. Daarnaast is het ook beter voor je gezondheid. Je huid is beter te onderhouden en wordt niet vet.

Kijk altijd goed naar de wasvoorschriften van je bedtextiel, en volg deze na! Anders loop je het risico dat je bedtextiel er heel anders uit ziet na het wassen, en dat zou natuurlijk erg zonde zijn. Zeker als je zo’n mooie dekbedovertrek hebt gekocht.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *