Als u erover nadenkt om een deur of deuren aan te schaffen in uw huis dan is het belangrijk om te dat dit een investering is voor een langere tijd. Duurzame deuren gaan over het algemeen namelijk erg lang mee en worden vaak slechts vervangen als men toe is aan een nieuw ontwerp of nieuwe style in het huis. Esthetisch moet een deur passen binnen in uw huis. De kleur en de vormen van deur zijn daarom erg belangrijk. In een winkel kunt u passen, meten en uw eigen smaak aftasten op het ontwerp van de deur, echter als u online een deur komt is dat niet mogelijk. Daarom zijn hier een aantal belangrijke punten om online een deur te kopen. 

Ga voor kwaliteit
Een deur is een investering in uw huis voor meerdere jaren. Dat betekent dat kwaliteitswijs, maar ook qua design voor een langer tijd mee moet gaan. Kijk daarom goed op de site of de deuren wel van kwaliteit zijn gemaakt en ga na of het wel een deur voor binnen is niet voor buiten. Er is namelijk niets vervelender dan een net vervangen deur weer vervangen doordat het niet de juiste voor uw huis is of als het binnen een jaar al beschadigd raakt na alledaags gebruik. 

Welk design past bij mijn huis?
Niet elke deur is de juiste voor een bepaald design. Als u een klassieke uitstraling heeft rondom uw woonkamer, ga dan niet voor een felle kleur of moderne uitstraling. Het is belangrijk dat de stijl in uw woonkamer past bij uw deur, en niet andersom. Anders bent u namelijk langer bezig dan slechts de deur aanpassen. Een klassieke uitstraling in uw woonkamer geeft vaak de voorkeur aan een houten deur met een raamwerk. 

Betaal ik wel de juiste prijs?
Er zijn vele verschillende online sites die deuren aanbieden. Door de vele sites zijn de prijzen ook er uiteenlopend. Het is voor u natuurlijk belangrijk dat u niet te veel betaald. U kunt voorkomen dat u te veel betaald door veel verschillende sites met elkaar te vergelijken. Kijk naast de prijs ook goed naar de kwaliteit bij andere sites. U wilt natuurlijk de voordeligste deur met de beste kwaliteit kopen. Ga ook na of deur ook wordt gemonteerd of dat u daar ook voor moet betalen. Het kosten plaatje wordt dan immers ook verhoogd en geef wellicht een vertekend beeld per site. 

Goede service is belangrijk
Sites hebben veel verschillende rangen van service. Het is daarom belangrijk om goed te kijken naar recensies van voorgaande mensen. Bijvoorbeeld rondom garantie en kwaliteit. Bezorging is ook een vorm van service en hoeft niet al te veel te kosten. Een deur kopen is namelijk veel meer dan alleen een deur uitkiezen. Levering, montage en garantie is een pré als voor een daadwerkelijke aankoop. Alles bij elkaar kan verschillende prijzen plaatjes opleveren, maar door goed te vergelijken kan u de voordeligste eruit pikken.

Bron: atmyhome.nl

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *