Bij een make-over van je woonkamer denk je al gauw aan de muren een nieuwe kleur geven en een compleet nieuw interieur aanschaffen. Dit hoeft echter helemaal niet zo te zijn! Vaak bereik je al heel veel door wat kleine veranderingen aan te brengen. Raamfolie aanbrengen bijvoorbeeld! Een nieuwe look die ook nog eens heel voordelig is voor je portemonnee. Tel uit je winst!

Enorm veel keuze

Raamfolie is er in alle soorten en maten. Van een transparante folie tot een design vol met bloemen. Het kan allemaal! Het is daarnaast zelfs mogelijk om een eigen design te ontwerpen. Zo is er voor iedere stijl wel een passende folie. Kijk voor alle mogelijkheden ook eens op www.raamfoliewinkel.nl!

Makkelijk aan te brengen

De raamfolie aanbrengen is geen moeilijke klus en is zo gebeurd. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is water, een spons, een schaar, een ramenwisser, een watervaste stift en een waterpas. Dingen die je waarschijnlijk allemaal al in huis hebt. Om te beginnen maak je natuurlijk eerst de ruit waar je het wilt plakken schoon en geef je met de stift aan waar je de folie precies gaat aanbrengen. Daarna is het zaak om de folie op maat te knippen. Voordat je het gaat aanbrengen op het raam is het handig om de ruit een beetje nat te maken. Dit zorgt ervoor dat de folie beter blijft zitten. Als je de beschermlaag hebt verwijderd, kun je de folie tegen de ruit drukken. Eventuele luchtbellen kun je makkelijk verwijderen door met de ramenwisser over de folie te strijken. Klaar!

Functies van raamfolie

Naast dat raamfolie een aantrekkelijke look aan je huis kan geven, heeft het nog andere handige functies. Je verwacht het misschien niet, maar raamfolie is ook inbraakwerend. Een ruit met raamfolie inslaan is bijna onmogelijk. Dit is niet alleen handig tegen inbrekers, maar ook als je speelse kinderen hebt wonen. Een bal die tegen het raam wordt gegooid of getrapt zorgt door de folie niet meteen voor rondvliegende glasscherven. Verder geeft het je ook meer privacy. Last van gluurders is verleden tijd met raamfolie!

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *