Wilt u uw badkamer opknappen of gezellig maken met accessoires?

Met een barok spiegel is uw badkamer binnen enkele minuten omgetoverd tot een waar paradijs.

Tegenwoordig is een badkamer meer dan alleen een wasgelegenheid. Vandaag de dag is de badkamer een ruimte om te ontspannen, te ontstressen, om op te frissen en te genieten van het heerlijke warme water. Met een aantal nieuwe accessoires in de badkamer zoals een barokke spiegel,  nieuwe handdoeken en een andere lamp heeft uw badkamer al snel een nieuwe look en een  gezellige sfeer. Eventueel kunt u ook nog de muren een andere kleur geven, dit is ook een klus die makkelijk zelf uit te voeren is.

Welke spiegels zijn geschikt voor in de badkamer?

Als u een goede afzuiging in uw badkamer heeft dan kunt u in principe elke spiegel in uw badkamer hangen.
Als u kiest voor een spiegel met een barokke lijst dan zijn er spiegels te koop, gemaakt van hout en van gehard polyurethaan.
De afwerking van deze spiegels zoals het kleuren wordt op dezelfde wijze gedaan.

Als u last heeft van een  vochtige badkamer dus geen goede afzuiginstallatie dan kunt u het beste kiezen voor een barok spiegel gemaakt van gehard polyurethaan.

Welke spiegel kiezen

Er zijn tegenwoordig vele soorten barok spiegels te koop. U kunt bijvoorbeeld kiezen om één grote spiegel te plaatsen boven uw wasgelegenheid maar twee kleinere spiegels geven ook een mooi effect. Welke spiegel u kiest is persoonlijk, de een houdt van een kuifspiegel en de ander van ornamenten of van een toogspiegel.

Als u online een spiegel koopt kunt u aan de webwinkel vragen of ze digitaal de spiegel in uw badkamer willen ophangen. U hoeft alleen een foto van uw badkamer op te sturen en de webwinkel doet de rest. Dit geeft een impressie van het eindresultaat en kan u helpen met het kiezen van de juiste barok spiegel.

Wilt u barok spiegels voor uw badkamer bekijken? Ga naar   http://www.barokspiegel.com/webshop

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *