Fotolijsten zijn een geweldige toepassing om leuke herinneringen en momenten vast te leggen en te bewaren. A2 fotolijsten zijn de perfecte maat voor het tentoonstellen van foto’s en kunstwerken met een groter formaat. Alleen een fotolijst kan er soms wat saai en eentonig uitzien, daarom zijn er veel manieren om A2 fotolijsten te combineren met andere decoraties om het er stijlvoller uit te laten zien. In dit artikel beschrijven we ideeën en voorbeelden om fotolijsten te combineren met andere decoratie.

Inleiding

Wanneer je een persoonlijk tintje wilt geven aan het interieur, of graag je creativiteit wilt tonen, kun je verschillende decoraties combineren met de fotolijsten. Het kan met veel verschillende soorten decoraties gedaan worden, wat afhangt van je smaak of interieur. Vind je het mooi om een fotomuur te maken, een leuk thema te maken, verlichting toe te voegen? Hieronder zul je meerdere voorbeelden tegenkomen. 

Creëer een fotomuur

Als eerste is een fotomuur een leuke manier om de fotolijsten weer te geven. Kies hiervoor een muur uit in jouw huis en creëer een fotomuur met A2 fotolijsten en andere groottes of vormen. Door verschillende formaten of vormen op te hangen maak je er een mooi beeld van en springen de grote foto’s er vooral uit.

Mix en match

Mix en match verschillende fotolijsten A2 formaat om een uniek effect te maken. Combineer verschillende kleuren en stijlen om de aandacht naar de foto’s te trekken. Dit kan een goede oplossing zijn om een wat saaiere muur echt tot leven te brengen.

Maak een thema

Je kunt er ook voor kiezen om een thema te maken met de fotolijsten. Dit kan bijvoorbeeld een thema zijn als vakantiefoto’s, familiefoto’s of van huisdieren. Combineer deze fotolijsten en foto’s met decoraties in hetzelfde thema. Op deze manier creëer je een mooi geheel.

Gebruik de lijsten als achtergrond

Gebruik de fotolijsten als achtergrond voor andere decoraties. Hang een A2 fotolijst op en plaats een aantal kleine decoraties ervoor, zoals kaarsen of beeldjes. A2 is een groot formaat, waardoor de gehele foto niet zal verdwijnen. Hierdoor ontstaat er een diepte en interesse in het interieur.

Laat kunstwerken spreken

Fotolijsten zijn niet alleen geschikt voor foto’s, maar ook voor verschillende kunstwerken. Plaats een kunstwerk in de fotolijst en hang los aan de muur op, of tussen andere verschillende foto’s wat binnen dezelfde stijl past om een mooi statement te maken.

Maak gebruik van de seizoenen

Pas verschillende seizoenen toe om de fotolijsten te combineren met decoraties. Gebruik bijvoorbeeld kerstversiering wanneer kerst in aantocht is, bloemen in de lente of zomer om vrolijkheid te creëren. Door seizoen decoraties te combineren met de fotolijst krijg je een gezellige en uitnodigende sfeer in huis.

Voeg verlichting toe

Voeg verlichting toe aan de fotolijsten en andere decoraties. Hang een A2 fotolijst op en bevestig LED-lampjes achter de lijst om een ​​gezellige sfeer te creëren. Voeg een paar kaarsen toe voor een nog meer ontspannen sfeer.

Maak gebruik van tekst

Maak gebruik van tekst in combinatie met fotolijsten en andere decoraties. Plaats bijvoorbeeld een A2 fotolijst met een inspirerende quote of een grappige tekst op het bureau of in de woonkamer. Dit kan een geweldige manier zijn om een persoonlijke touch toe te voegen aan het interieur.

Combineer met spiegels

Als laatste, combineer A2 fotolijsten met spiegels voor een interessant effect. Hang een fotolijst op en plaats een spiegel ernaast. Dit kan de illusie van een grotere kamer geven en de kamer een moderne en stijlvolle uitstraling geven.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *