In de tweede helft van 2018 zien we nog steeds dat er meer vraag is naar woningen dan dat er aanbod is. Waarschijnlijk zal dit de komende tijd ook zo blijven, omdat er te weinig nieuwe huizen worden gebouwd. De verwachting is dat de huizenprijzen blijven stijgen en het aantal verkopen van woningen blijft dalen. Veel mensen kiezen er voor om een bestaand huis te kopen in plaats van een huis te bouwen. Vooral voor starters is dit financieel onmogelijk. Staat je huis op dit moment te koop maar kom je er niet van af? Laat de stylisten van Moving-in je helpen met de styling van je woning.

Verkoopstyling van je huis

Bij verkoopstyling gaat het erom dat een woning zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd. Het doel van deze presentatie is een snellere verkoop realiseren tegen een goede verkoopprijs. Door een goede aankleding van je huis kun je je onderscheiden ten opzichte van de andere woningaanbieders. Uit onderzoek is gebleken dat gestileerde woningen sneller worden verkocht en 15% meer opleveren dan niet-gestileerde woningen. De stylisten van Moving-in zorgen op de korte termijn voor de juiste aankleding van je huis om deze volledig verkoop klaar te maken.

Snel je huis verkopen

Moving-in heeft een compleet aanbod meubelen, verlichting, servies en decoratie om je huis zo goed mogelijk te presenteren op de woningmarkt. Wanneer je huis totaal geen uitstraling heeft of alle meubels er al uit zijn, heeft de woning totaal geen fijne sfeer meer. Dit kan kijkers van de woning afschrikken waardoor ze niet meer geïnteresseerd zijn. Potentiële kopers van een woning zijn vaak erg kritisch en kijken naar de kleinste details. Zorg dus voor een mooie, goed aangeklede woning wanneer er kijkers voor je huis komen. Samen met Moving-in kun je er voor zorgen dat de kijker een koper wordt!

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *