De zomer komt er weer aan, dus dan wil je dat je huis er lekker zomers uitziet. Je kan dit doen door je meubels te veranderen met de huidige trends. In dit blogartikel ga je meer lezen over de meubeltrends van 2022!

De verschillende trends

Vorig jaar zagen we dat veel lichte houtsoorten steeds meer naar voren kwamen in de industriële woonstijlen. Voorbeelden hiervan zijn bamboe, licht eiken hout en acacia hout. Als je dit had, heb je goed de richtlijnen van de trends van 2021 gevolgd! Hieronder lees je de 3 trends die er voor 2022 aanzitten te komen.

Trend 1: Retro

Een retro look is de perfecte trend als je op zoek bent naar een gezellige look. Deze sfeervolle stijl zit vol met vrolijke en warme kleuren zoals blauw, okergeel, zwart-wit en terra. De meubels zijn voornamelijk strak, grafisch en ze zijn rond en zacht.

Trend 2: Urban

Ook de trend urban gaat een grote rol spelen in 2022. Dit komt vooral door de opvallende jaren 90 stijl die de trend met zich meebrengt. Je ziet veel koele en ruige materialen voorbijkomen. Voorbeelden hiervan zijn beton en staal. Ook felle en uitgesproken kleuren komen veel naar voren. In deze stijl kan je grafische elementen en cijfers en letters verwachten.

Trend 3: Industriële look

Vorig jaar was de industriële look volop een trend. Ook nu is deze trend een populaire stijl voor je woninginrichting. De stijl is los van uniek en modern, ook nog eens erg milieu vriendelijk. Deze meubels gaan daarom ook erg lang mee.

Mijn eigen ervaring

Ik heb onlangs samen met mijn vriendin een huis gekocht. Na een lange zoektocht hebben we eindelijk vorige week de sleutels gekregen. Nu kunnen we beginnen met het huis inrichten! Zelf heb ik weinig verstand van de huidige trends, maar mijn vriendin weet er een stuk meer vanaf dan ik. Hierdoor hoef ik mij niet druk te maken over de inrichting van onze woning. De aankopen voor onze meubels doen we bij meubelzaak Enschede! Wij hebben onlangs al een bezoekje aan de winkel gebracht en zijn erg tevreden over het assortiment!

 

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *