Na een aantal jaar wonend in de stad Hengelo waren mijn gezin en ik toe aan wat anders. We wouden graag wat meer rust en wouden graag verhuizen naar een dorp. We zijn erg blij met de uitkomst van deze beslissing, want deze kans krijg je niet snel.

Huis kopen

Het huis kopen is natuurlijk een spannend iets, je wilt er niet teveel geld voor betalen en waar kom je terecht? We waren aan het kijken naar huizen in geheel Twente en dan het liefst in een dorp. Op gegeven moment zagen we dat er mooie huizen te koop in Hellendoorn waren. Voor ons de ideale kans om dit te gaan doen.

De lokale makelaar in Hellendoorn heeft ons enorm geholpen met het vinden van het juiste huis en de overdracht ervan. Ook hielp de makelaar ons het dorp Hellendoorn een beetje kennen, zodat we wel een beetje wisten hoe de vork in de steel zit. Het resulteerde in een mooie eengezinswoning, waar nog wel veel aan moest gebeuren. Dit vonden wij persoonlijk niet erg, omdat we wel houden van verbouwen.

Complete renovatie

We kwamen er uiteindelijk achter dat we eigenlijk alles wel wilde gaan renoveren, van de vloer tot alle slaapkamers. We wouden graag gaan voor iets dat compleet onze stijl is en we begonnen met het renoveren van alle slaapkamers. Als laatste hebben we de vloeren vervangen voor gietvloeren. We kwamen uit bij een vloerenwinkel die gietvloeren in Almelo verkoopt.

Het grote voordeel aan gietvloeren is dat ze vrijwel onderhoudsarm zijn en je ze dus gemakkelijk schoon houdt. Daarnaast is het fijn dat een gietvloer een echte eenheid is en je dus geen naden in de vloer hebt. Dit scheelt uiteraard ook weer met schoonmaken, want zo krijg je geen viezigheid in de naden van de vloer. Achteraf zijn we erg blij met deze keuze en hopen we nog jaren plezier te hebben van dit huis.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *