Er zijn veel verschillende soorten keukens. Een keuken is te verkrijgen in alle soorten en maten. Dit betekend dat er voor iedereen wat tussen zit. Sommige mensen vinden een helemaal witte keuken mooi, terwijl anderen liever een helemaal zwarte keuken zien. Wel komen er steeds meer varianten van keukens bij en is de keuze reuze tegenwoordig. Denk bijvoorbeeld aan een U-keuken een hoek-keuken maar ook een open of dichte keuken.

De nieuwste trends

In 2022 zijn ook weer veel nieuwe keukentrends opgekomen. Een voorbeeld hiervan is een leef keuken met kookeiland. Dit is een keuken waar bijvoorbeeld ontbeten kan worden terwijl je even door je Instagram scrolt. Maar ook waar je s ’avonds nog een borreltje gedronken word voor het slapen gaan. Kortom waar meer gebeurd dan alleen het koken zelf. Maar ook een keuken met een gouden accent is ontzettend op aan het komen. Dit zorgt ervoor dat de keuken een luxe uitstraling krijgt. Hierdoor vinden mensen dit mooi.

Open of dichte keuken

De open keuken is zoals de naam al doet vermoeden open. De open keuken zegt niks anders dan dat de keuken open en toegankelijk is voor iedereen die ergens anders in het huis zit. De keuken is bij de woonkamer of andere leefruimte aangetrokken en er hoeft geen deur verplaatst te worden voordat je in de keuken bent. De dichte keuken is het tegenovergestelde, bij een dichte keuken is de keuken juist een soort aparte ruimte waar je niet echt bij de rest van het huis bent. Vaak is het een aparte ruimte. Maar het kan ook zijn dat deze keuken achter een muur verstopt zit.

Mijn eigen keuken

Ik heb vorig jaar bij mijn keuken boer keukenwinkel Almelo zelf een nieuwe keuken aangeschaft. Ik wist van tevoren niet goed wat ik met mijn keuken wou maar naar veel onderzoek te doen kwam ik uit bij een zwarte keuken. Zwarte keukens zijn ook helemaal een nieuwe trend. Dit komt vooral doordat zwart ontzettend makkelijk en mooi te combineren valt met de rest van het interieur. Met een zwarte keuken kan je alle kanten op.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *