In de zomer wil je het liefste zoveel mogelijk buiten zitten, barbecueën en genieten van het mooie weer. Helaas is buiten genieten niet altijd mogelijk in Nederland, maar zodra het weer goed het toelaat wil je toch gelijk relaxen in je tuin.Om zo goed mogelijk te ontspannen in je tuin is het af en toe nodig je tuin op te fleuren met nieuwe items, kleuren en geuren. In dit artikel sommen we 3 tips op die je tuin een heel nieuwe uitstraling kunnen geven.

Tip 1: Unieke tuinkussens op maat
Met tuinkussens op maat kun je een hele eigen sfeer creëren en je loungeset, ligbedden of tuinstoelen een hele andere look geven. Hoogwaardige buitenkussens op maat zijn niet alleen comfortabel maar ook onderhoudsvriendelijk en extreem weerbestendig. Vergeet niet: de kleurkeuze is cruciaal om je tuin een mooie nieuwe look te geven.

Tip 2: Nieuwe bloemen en planten
Nieuwe bloemen en planten kunnen je tuin een compleet nieuwe look geven. Zo kun je kiezen voor bloemkleuren die bij je tuinkussens passen en plantenbakken die bij je loungeset of tuinstoelen passen. Het is verstandig om vooraf te bedenken of je tijd en zin hebt om planten en bloemen constant te verzorgen. Is dat niet zo, dan zijn onderhoudsvriendelijke planten zoals bodembedekkers de goede keuze.

Tip 3: Originele tuindecoratie

Originele tuindecoratie is cruciaal om je op te fleuren en de sleutel tot succes is creativiteit. Zo zijn er de standaard objecten zoals fonteinen, olielampen, boeddha beeldenboeddhabeelden, vuurkorven en meer. Het is echter nog leuker om je tuin in te richten met een persoonlijke tint. Wat dacht je van een oude (motor)fiets, zelfgemaakte bloempotten of een houten palet omgetoverd tot tuinkastje? De mogelijkheden zijn oneindig!

Ben jij op zoek naar tuinkussens op maat en persoonlijk advies voor je tuin? Neem dan een kijkje bij outdoor kussenmaker KUSzzz.com. KUSzzz maakt kwalitatieve maatkussens en geeft daarnaast persoonlijk advies op locatie. Een afspraak inclusief opmeten is gratis!

Je houd misschien ook van..