Misschien ben je net verhuisd of heb je een huis gekocht. Dan is het natuurlijk tijd om het mooi in te richten! Toch blijft het wel een groot kostenplaatje. Vooral als je net een huis hebt gekocht, wil je niet nog een fortuin kwijt zijn aan het inrichten van jouw huis. Of misschien ben je wel een student, die niet veel kwijt kan. Hier enkele tips die voor iedereen handig zijn! 

Tweedehands spullen 

Dit is eigenlijk wel heel voor de hand liggend, maar tweedehands spullen zijn een stuk goedkoper dan nieuwe spullen. Er zijn veel spullen te vinden op marktplaats, maar ook sommige bedrijven verkopen tweedehands producten. Zo kun je bijvoorbeeld langs de kringloop gaan om een tweedehands bureaustoel te halen of tafel. Je kunt er veel verschillende dingen vinden, voor een veel voordelige prijs dan als je het nieuw zou kopen in de winkel. 

Niet alle tweedehands spullen zijn echter in goede staat. Dit is helaas iets waar je ook rekening mee moet houden. Mocht je toch wel iets gebruikt willen kopen? Dan kun je kijken naar refurbished producten. Zo zijn er bijvoorbeeld ook refurbished stoelen. Deze zijn wel gebruikt, maar opgeknapt. Op deze manier kun je profiteren van een lagere prijs, maar heb je toch een goede stoel. 

DIY je eigen meubels! 

Misschien heb je nog wel een oude tafel staan die je eigenlijk niet meer mooi vindt. Toch is het zonde om het weg te gooien! Wat je dan kunt doen is deze gewoon pimpen. Verf het in een ander kleurtje bijvoorbeeld. Heb je zelf geen spullen liggen? Dan kun je ook altijd rondkijken bij het afval. Ja, dit klinkt niet echt verleidelijk. Toch zijn er vaak spullen die in een prima staat zijn die mensen bij het afval gooien. Als zij het niet willen, dan maakt het ook niet veel uit. Deze spullen kun je dan ook weer lekker pimpen! 

Ben je écht heel handig en heb je ook een kleine werkplaats? Dan kun je er ook voor kiezen om je eigen meubels in elkaar te zetten. Natuurlijk moet je wel wat ervaring hebben wil je echt een mooie tafel en stoelen maken bijvoorbeeld. Simpele kastjes kan vrijwel iedereen gemakkelijk maken. Als je de gereedschappen al in huis hebt is het ook een stuk goedkoper dan het kopen van nieuwe meubels. 

Hopelijk kun je met deze twee tips nog net wat extra geld besparen op het inrichten van jouw kamer of woning. Succes met het inrichten! 

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *