Als u opzoek bent naar iets leuks om uw kinderen mee bezig te houden dan is speeltoestel Irma misschien iets voor u. Speeltoestellen in de achtertuin worden steeds populairder. Kinderen spelen tegenwoordig namelijk steeds minder buiten. Kinderen prefereren deze dagen de televisie of het mobieltje. Om de kinderen dat zetje te geven om weer buiten te spelen kan gedaan worden via een speeltoestel. In deze blog wordt speeltoestel Irma behandeld. Dit speeltoestel bestaat uit een glijbaan en een dubbele schommel. Waarom een speeltoestel hebben goed is voor u kinderen en waarom speeltoestel Irma een goede optie is wordt duidelijk in deze blog.

Waarom een speeltoestel goed is voor uw kinderen

Door de opkomst van de mobieltjes en gaming spelen steeds minder kinderen buiten. Zo’n 10 jaar geleden waren alle veldjes vol met voetballende kinderen, tegenwoordig zie je bijna geen kinderen meer buiten. Een manier om kinderen weer buiten te krijgen is om een speeltoestel in uw achtertuin te zetten. Spelen in een kindertoestel ken voor de kinderen namelijk vele voordelen. De kinderen krijgen sterkere botten, verbeteren hun coördinatie, evenwicht en behendigheid daarnaast wordt hun slaapkwaliteit ook verbeterd. Al deze positieve effecten kunnen goede redenen zijn om ook een speeltoestel aan te schaffen.

Speeltoestel Irma

Als u besluit om een speeltoestel aan te schaffen dan zou speeltoestel Irma een goede optie zijn. Speeltoestel Irma bestaat uit twee schommels, een trap naar boven en een glijbaan. Er zijn tal van speelmogelijkheden. Als het lekker weer is buiten dan is er ook ruimte voor wat waterpret. Zo zit er een wateraansluiting bij de glijbaan. Er kan dus ook een soort waterglijbaan van gemaakt worden. Speeltoestel Irma kent nog vele andere accessoires. Zo beschikt speeltoestel Irma over een handvaten. Op deze manier kunnen de kinderen veilig spelen. Daarnaast wordt er ook een telescoop bijgeleverd. Ideaal voor het spelen van piraatje bijvoorbeeld. Speeltoestel Irma neemt natuurlijk wel veel ruimte in beslag. Speeltoestel Irma is geschikt voor ruimtes vanaf ca. 40 vierkante meter. Het speeltoestel is gemaakt van geïmpregneerd hout en kunststof. Dit geïmpregneerde hout zorgt ervoor dat er geen schimmel kan ontstaan.

 

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *