De coronacrisis… je kan er niet meer omheen. Sla een willekeurige nieuwspagina open en je leest direct tientallen artikelen die over dit onderwerp gaan. Dit virus houdt heel de wereld in zijn greep. Ziekenhuizen zijn overbelast, mensen voelen zich kwetsbaar en vooral opgesloten in hun eigen huis. Hoewel we allemaal weten dat dit het beste is om te doen, niet alleen voor onze gezondheid maar vooral ook voor die van kwetsbare mensen, missen we toch de vrijheid om weg te gaan. Genieten lijkt er wel niet bij te zijn. Hoewel sommige mensen het heerlijk vinden om enkele dagen alleen maar in huis te verblijven is het idee dat dit misschien wel maanden tot een jaar gaat duren enorm beangstigend.

 

Zoals altijd is eten in een onzekere periode een enorme uitlaatklep. Een momentje genieten en tot bezinning komen met het gezin. Even alle onzekerheid van je afschudden en genieten van de mooie momenten van het leven. Bijvoorbeeld dat de zon schijnt en dat je gewoon over voldoende lekker eten beschikt. Wil jij een momentje van heerlijk tafelen in huis pakken? Maar ben je een beetje inspiratieloos? Bekijk dan alvast food near me at Butlon.com en laat ons je alvast een beetje inspireren met de volgende 5 tips!

 

1.      Picknicken in eigen tuin

Vinden je kinderen het lastig dat jullie nooit meer uitstapjes maken? Of misschien ze het om af en toe ergens iets lekkers te halen of goed te lunchen? Maak hier dan slim gebruik van. Zolang de supermarkten gewoon open zijn is er voldoende lekkers om in huis te halen. Kan het restaurant niet naar jou toe komen? Dan haal je deze toch gewoon in huis?!

 

Haal lekkere afbakbroodjes, croissantjes en een beetje zoetigheid en geniet van een picknick in eigen thuis. Dat is misschien wel net zo gezellig en ook nog eens een stuk makkelijker. Wat eten we vandaag makkelijk goedkoop zeg. Het enige voordeel van de crisis is dat mensen meer van de kleine dingen gaan genieten. Waarom zou je dit niet vaker doen? Heerlijk picknicken in eigen tuin, blijer kan je een kind niet maken. Is het slecht weer? Verplaats de picknickkleed dan naar binnen en ga met z’n allen op de grond zitten. Mogelijkheden in overvloed!

 

2.      Laat eten thuis bezorgen

De bezorgdiensten gaan tot op heden gewoon door. Wil je dus even niet hoeven te koken of afwassen? Laat dan eten thuis bezorgen. Even eten bestellen bij de plaatselijke horeca (goed om deze ondernemers ook nog eens een steuntje in de rug te geven!) en je ontvangt de heerlijkste gerechten gewoon aan de deur.

 

Let op: je moet op dit moment wel overal vooraf betalen en van een contactloze bezorging gebruik maken!

 

3.      Experimenteren

Juist nu je waarschijnlijk veel aan huis gekluisterd bent, houd je tijd over voor dingen waar je eerst nooit aan toe kwam. Ben je dol op koken, maar kon je er nooit echt de tijd voor vinden? Of heb je al tijden aan je kinderen beloofd om samen iets te maken? Neem het er nu van. Ga lekker experimenteren in de keuken en geniet van de meest verbluffende creaties.
Is een maaltijd echt mislukt? Geen probleem! Online food delivery Amsterdam gaat gewoon door.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *