Helaas staat nog niet iedereen stil bij de mogelijkheid om sierhekwerk als erfafscheiding te gebruiken. Jammer, want metalen sierhekwerk met eventueel een (automatische) poort heeft veel voordelen ten opzichte van andere opties.

Vergoot je veiligheid met een toegangspoort en hekwerk

Bij een hekwerk denkt u misschien meteen aan industrieterreinen met onvriendelijk ogende grijskleurige barrières. Met een grote toegangspoort met metalen punten erop waarbij een wond snel is opgelopen. Maar dat het de veiligheid vergoot dat is natuurlijk meteen duidelijk. Is het dan niet mogelijk om wel een veilig gevoel te hebben omdat een onwelkome gast uw terrein niet zomaar kan betreden terwijl de uitstraling wel vriendelijk blijft en het hekwerk wellicht zelfs een aanvulling is op de tuin? Het antwoord is jazeker! Sierhekwerk ziet er fraai en stijlvol uit en heeft alsnog de eigenschap dat een buitenstaander niet zomaar uw terrein kan betreden. Het gevoel van veiligheid maar zonder de lelijke industriële look!

Sierhekwerk is er in vele soorten en op maat

Uw woning en tuin hebben wellicht een bepaalde uitstraling: modern of juist klassiek. Dit is perfect door te trekken in het sierhekwerk. Zo is dubbelstaafshekwerk bijzonder strak en passend bij een moderne woning. Maar bij een landelijk gelegen woning of bijvoorbeeld ene boerderij is het natuurlijk veel mooier om een klassieke en sierlijke stijl te nemen. Ook hierbij zijn er veel varianties mogelijk zoals verschillende punten en diktes van het materiaal en natuurlijk is er met de hoogte en kleur ook heel veel mogelijk want sierhekwerk kan vaak perfect op maat worden gemaakt.

Nog meer voordelen!

Naast de vele mogelijkheden en het vergroten van de veiligheid van uw eigendommen en uzelf heeft sierhekwerk nog meer voordelen zoals:

  • neemt weinig ruimte weg
  • heeft nauwelijks onderhoud nodig
  • kan eventueel van kleur worden veranderd
  • heeft een zeer lange levensduur
  • blijft zeer stabiel en stevig

Alle reden om sierhekwerk, eventueel met een metalen poort, in overweging te nemen als u zat bent van slordige heggen of schuttingen die na enkele jaren en verrotting vertonen.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *