Kachel

Wil je er het hele jaar warmpjes bij zitten en daarbij een knusheid van jewelste ervaren? Dan is een pelletkachel precies wat je zoekt! Deze op korrels – pellets – werkende verwarmingen vind je volop in de webwinkel van RR Pelletkachel. Hier maak je een keuze uit vele verschillende modellen, zodat je de verwarming perfect kunt aanpassen op je woning. Dankzij een installatie van een handige pelletketel in bijvoorbeeld je garage of keuken, wordt je hele huis verwarmd! Zoek je duurzame verwarming voor scherpe prijzen? Dan moet je bij RR Pelletkachel zijn!

Waarom een pelletkachel?

Naast de reeds genoemde voordelen van de pelletkachel doen we graag nog meer redenen om voor dit systeem te kiezen uit de doeken. Het gebruik ervan is namelijk heel milieuvriendelijk. Dat komt omdat de pellets van hout zijn gemaakt. We bevelen overigens wel aan om voor lichtgekleurde korrels te kiezen, omdat ze minder chloorgas afgeven dan donkere korrels. De hete rookgassen die door de verbranding worden gevormd, worden door de warmtewisselaar omgezet in warmte.

Een pelletkachel valt onder duurzame verwarming en dat is wat onze regering graag wil bevorderen! Daarom is het zelfs mogelijk om subsidie te ontvangen bij ingebruikname van dit systeem. Afhankelijk van installatie, gasverbruik, isolatie en het specifieke type verwarming, kan de investering in een pelletkachel al in 18 maanden terug worden verdiend! Bezoek de website van RR Pelletkachel voor meer informatie over het systeem en nog veel meer voordelen ervan.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *