Wil je een nieuwe inrichting in je huis? Meestal denk je hier aan bij de grote zomerschoonmaak, maar eigenlijk is november dé tijd om nieuwe accessoires voor jouw huis te scoren. Veel winkels doen namelijk mee aan Black Friday en dat betekent leuke kortingen.

Een winkel die bijvoorbeeld meedoet aan deze dag is Home24, een webshop vol leuke meubels, tuinartikelen en accessoires. Met 20% korting is het extra leuk om meubels te kopen of een unieke nieuwe lamp aan te schaffen. Andere woonwinkel webshops die tijdens Black Friday korting geven zijn Lifestylewoonwinkel.nl en Iitalla (een winkel met design artikelen).
Gratis bezorging meubels en schuttingen
Vind je het ook altijd zo vervelend dat je bij meubels vaak zulke hoge verzendkosten moet betalen? Dan komt de Black Friday deal van Homing XL Huis & Tuin jou waarschijnlijk wel goed uit. Tijdens Black Friday worden hun meubels en schuttingen gratis bezorgd. Daarmee bespaar je toch zo’n 50 euro. Je kunt zelf de afleverdatum kiezen, dit kan zo snel mogelijk voor de kerst maar ook in de zomer. Hier profiteer je niet alleen van op Black Friday maar ook op Cyber Monday. Daarnaast zijn er dit jaar waarschijnlijk weer kortingen van een paar euro tot wel 800 euro.

Cadeau bij woonaccessoires shoppen
Ga je naar de woonboulevard met Leen Bakker dan kun je daar ook dit jaar waarschijnlijk weer goede deals aantreffen. Zoals twee halen, één betalen op diverse artikelen en 50% korting op een bepaalde productgroep. Maar het loont ook zeker de moeite om online te bestellen, want er is misschien dit jaar ook wel weer korting op verzendkosten. Ga je een dagje of avondje de stad in en zoek je woonaccessoires? Loop dan ook eens de Xenos of Blokker binnen voor rond 15 tot 50% korting op je aankopen en een cadeau bij aankoop van actieproducten of een bepaald bedrag.

 

 

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *