Het repareren van beschadigd beton is geen hoofdpijn meer! Inderdaad, de beton is een tijdrovend materiaal en moet worden aangebracht om de integriteit van de bouwconstructies niet in gevaar te brengen. Er zijn verschillende systemen die zijn ontworpen om de levensduur van gebouwen en constructies te verlengen en complete oplossingen te bieden voor een breed scala aan omstandigheden en situaties.

Waarom moet u uw beton repareren?

Als gevolg van meerdere scheuren of andere schade aan de vloer van uw huis, kan het beton in uw huisstructuur aanzienlijk worden beschadigd. Betonherstel is dus nodig om de kwaliteit van deze laatste te verbeteren.

Het is belangrijk om uw beton niet in slechte staat achter te laten om extra investeringen voor reparatie te voorkomen, omdat je hiermee:

  • Garandeer jarenlang de kwaliteit van uw beton.
  • Zorg voor de stevigheid van uw structuur en huisvloer.
  • Vermijd ernstigere schade aan uw huis en uw veiligheid.
  • Maak een winstgevende investering met betrekking tot de risico’s die verbonden zijn aan de achteruitgang van beton.

Hoe wordt beton reparatie uitgevoerd?

De beton reparatie moet worden uitgevoerd door een team van gekwalificeerde professionals om de kwaliteit van het resultaat te waarborgen. Bij beton reparatie worden verschillende stappen toegepast zoals:

  • Verdichting van beton om uw beton vóór reparatie minder bros en minder poreus te maken.
  • De afdichting van het beton met een verharder om te voorkomen dat het oude beton het water van de nieuwe laag van het afgewerkte beton opneemt.
  • De reparatie van afwerkingsbeton die van verschillende typen kan zijn: cement, acryl, polymeer, enz.
  • Het gebruik van afdichtmiddel om de duurzaamheid van uw beton te verbeteren.

Het is belangrijk om het beton te laten repareren door een gekwalificeerd team, zodat de schade niet opnieuw optreedt.

Selecteer reparatie methoden

Het ontwerp van de methoden en de materiaalkeuze kunnen pas beginnen nadat we het algehele identificatieproces nauwgezet hebben gevolgd en alle parameters, analyse resultaten en doelstellingen in handen hebben. De mogelijkheden zijn soms talrijk en de keuzes moeten het mogelijk maken om de resultaten te optimaliseren en de valkuilen te vermijden.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *