Blog

Tips voor bij het verhuizen

Verhuizen kan behoorlijk wat stress opleveren. Het kost vaak meer tijd en geld dan gepland en je loopt vaak tegen onverwachte dingen aan.Een goede voorbereiding kan al behoorlijk schelen. Zorg voor de juiste mensen om je heen en hanteer een planning. In dit artikel geeft een verhuisbedrijf uit Weert enkele tips over hoe jij zo efficiënt mogelijk kan verhuizen!

Wat kan je zelf en wat niet?

Bedenk van tevoren goed wat realisctisch is om zelf te verhuizen en wat je beter kan uitbesteden. Gelukkig kan je het grootste gedeelte gewoon met je eigen auto heen en weer vervoeren, echter zijn er ook genoeg producten dat niet zonder hulp kan worden verhuisd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bed, een grote kast of de wasmachine. Stuk voor stuk producten die veel ruimte in beslag nemen en die de nodige kilo’s meebrengen. In dat geval is het handiger om de verhuizing uit te besteden. Naast het feit dat het verhuizen van dergelijke zware producten veel frustratie oplevert, is een verhuizer verzekert bij mogelijke schade. Daarnaast beschikken verhuizers over de juiste apparaten om zware producten wat makkelijker te kunnen vervoeren, zoals een ruimte verhuiswagen en een lift. Vraag altijd meerdere offertes bij verschillende verhuisbedrijven op, om tot de beste deal te komen.

Maak gebruik van labels

Je hebt het vast wel eens meegemaakt of gehoord dat er producten spoorloos raken na een verhuizing. Bedenk daarom alvast welke producten in welke kamer moeten komen en sorteer ze ook op deze manier. Maak vervolgens gebruik van labels om ervoor te zorgen dat het ook in de juiste kamer terecht komt.

Vraag vrienden ruim van tevoren

Gelukkig zijn de meeste mensen niet te beroerd om een handje te helpen bij het verhuizen. Zorg er wel voor dat je deze mensen ruim van tevoren vraagt zodat ze deze dag vrij kunnen houden. En vergeet niet de helpers te belonen!

Je houd misschien ook van..