Blog

Problemen met het opbergen van uw spullen?

Heeft u ook altijd een bende in uw slaapkamer, hal of berging? Garderobekasten hoeven helemaal niet duur te zijn en zijn vaak een kwalitatieve investering die u enkel een aantal keer in uw leven doet. Zorg daarom dat u kiest voor een kwalitatieve garderobe-, kleding- of linnenkast.

Speciale garderobekasten

Garderobekasten zijn er in verschillende maten en prijsklassen. Echter is iedere garderobekast volledig op maat te laten realiseren, denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleur, het materiaal waar de kast uit samengesteld is, de afmeting van de kast, de indeling van de diverse vakken en dergelijke, plus de accessoires die u laat toevoegen aan de kast.

Waarbij moet u denken aan het toevoegen van accessoires?

Accessoires zijn er in verschillende soorten. Wilt u bijvoorbeeld een schoenenrek om de schoenen van uw kinderen en partner op te bergen? Staat uw kast in een gang die vaak donker is, zorg dan dat de kast kastverlichting heeft. Wilt u een extra ladenblok? Dan kunt u hier uiteraard voor kiezen. Er zijn zelfs diverse soorten pantalonhouders beschikbaar. Ook kan er speciaal een kledinglift voor u ingebouwd worden.

Speciale deuren voor uw garderobekast

De garderobekasten kunnen uitgevoerd worden met drie verschillende deuren. Je kunt kiezen voor de schuifdeuren, draaideuren en de zweefdeuren. De schuifdeuren zijn ideaal indien u de garderobekast in een gang heeft staan met maar een beperkte ruimte. De draaideuren komen het meest voor en zijn een stuk goedkoper dan de zweefdeuren. De zweefdeuren geeft een extra strakke look, waardoor uw kast er nog luxer uitziet. Tevens zitten de zweefdeuren niet aan de binnenkant van de kast bevestigd waardoor u meer ruimte overhoud in de kast zelf!
Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van de diverse garderobekasten met diverse deuren, kleuren of accessoires? Neemt u dan eens contact op via de links. Bent u op zoek naar andere kasten, zoals linnenkasten, kledingkasten of zweefdeurkasten? Bekijk dan tevens de links in dit artikel.

Je houd misschien ook van..