Blog

PLUG IN PEST FREE Simpel en Snel Muizen, Ratten, Kakkerlakken of Zilvervisjes Verjagen!

Iedereen heeft er in huis weleens mee te maken: muizen, kakkerlakken, zilvervisjes of zelfs ratten. Ze zorgen voor flinke overlast, brengen schade toe aan de woning en ook dragen ze ziekten en bacteriën bij zich die voor onze gezondheid schadelijk kunnen zijn.

Om van dit ongedierte af te komen zonder gif of chemicaliën met vieze geurtjes te gebruiken, is de Plug In Pest Free een uitkomst. Het enige wat u hoeft te doen is dit apparaat in het stopcontact te pluggen! Met deze Pestfree heeft u dus geen rommel in huis en ook is de technologie vriendelijk voor het milieu.

Zo werkt de Plug In Pest Free

De Pestfree zorgt ervoor dat de leefomgeving van ongedierte niet meer veilig aanvoelt, waardoor ze naar een andere omgeving zoeken die meer aangenaam is. De pest free zendt een laag, elektromagnetisch veld uit door de elektrische bedrading in uw huis. Dankzij korte uitbarstingen die zich effectief door de bedrading verplaatsen, wordt het bestaande elektromagnetische veld verbogen in een ruimte van maximaal 200m².

plug-in-pest-free-domestic

Veilig voor kinderen en huisdieren, effectief tegen ongedierte

Het elektromagnetische veld is zo laag, dat het geen effect heeft op apparaten zoals computers en televisies. Ook is deze Pest Free technologie niet gevaarlijk voor mensen, kinderen en huisdieren zoals honden, katten, vogels en vissen. Toch is dit veld zeer effectief tegen ongedierte. Want na ongeveer veertien dagen, merkt u de verandering in de activiteit van het ongedierte. Muizen, ratten en kakkerlakken raken namelijk gedesoriënteerd en de veranderingen die deze beesten voelen, ervaren ze als onprettig.

Een ideaal en duurzaam product dat onbeperkt is te gebruiken, en waarvoor u slechts éénmalig een uitgave hoeft te doen. Bestel de Plug In Pest Free bij het huis-, tuin- en woonwarenhuis www.wezan.nl. Zij bieden naast de Plug in Pest Free ook andere ongedierte bestrijdings middelen aan.

 

 

 

Je houd misschien ook van..