Muurstickers zijn al een tijdje een trend. Er is bijna geen ruimte in huis waar je ze niet tegenkomt. Ook in 2019 zullen we muurstickers nog veel blijven zien, want muren in zijn geheel mogen er in het nieuwe jaar echt uitspringen. Dat hoeft niet per se met muurstickers te zijn. Je kunt je muur ook behangen. Behalve gewoon behang kun je ook fotobehang nemen. Gebruik een mooie foto die je zelfgemaakt hebt of zoek op gratis fotosites naar een mooie afbeelding voor op je muur. Overigens kun je een foto ook gebruiken om een muursticker te laten maken.

Trek de aandacht met een opvallende muur

Behalve behang en muurstickers is er tegenwoordig ook interieurfolie op de markt. Dit materiaal is wel wat duurder dan een behangetje of sticker, maar geeft wel een apart effect. Zo kun je je muur bekleden met leer of stof. Ook kun je een bepaald effect creëren: bijvoorbeeld dat het lijkt of je een houten, stenen, metalen of marmeren muur hebt. Wil je helemaal opvallen? Neem dan een glitterfolie. Heb je geen geld voor zo’n dure folie? Of heb je geen zin in uitgebreid klussen? Gebruik dan een sticker om je muur te pimpen. Je bent een stuk goedkoper uit en in mum van tijd heeft je muur een andere uitstraling. En ben je je sticker na een tijdje zat? Plak er een nieuwe op.

Teksten populair in de slaapkamer

Voor een goede nachtrust wordt aangeraden om de slaapkamer alleen te gebruiken voor slapen en bijvoorbeeld niet om te werken of tv te kijken. Toch heeft de slaapkamer een belangrijkere plek gekregen in huis. Steeds meer mensen willen dat de slaapkamer ook gezelligheid uitstraalt. Daarom wordt er meer aandacht besteed aan het interieur en daar horen ook muurstickers bij. Vooral stickers met teksten zijn populair.

Muurstickers laten maken

Als je een muursticker in je slaapkamer wil hebben, dan is er enorm veel keus. Wil je je kamer een persoonlijk tintje geven, wees dan creatief en verzin een tekst die bij jou (en je partner) past in plaats van een standaard tekst te nemen. Je kunt ook een favoriete quote uit een boek, film, songtekst of gedicht gebruiken. Heb je liever geen tekst op je muur? Van een foto of illustratie kun je ook een muursticker laten maken. Doe je liever helemaal niet mee met allerlei trends? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een schilderij, of een ingelijste foto of poster boven je bed hangen.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *