De muziek staat zachtjes aan op de achtergrond, je legt de laatste hand aan het hoofdgerecht en neemt nog een slokje rode wijn als de bel gaat: de gasten zijn er! Om elk dinertje onvergetelijk te maken zijn mooie eetstoelen essentieel. De inrichting van jouw eethoek bepaalt de sfeer van de ruimte en met aandacht voor details zoals een mooie tafel, mooie eetstoelen en attente accessoires, zorg je ervoor dat jouw gasten zich altijd welkom voelen.

 

Verwen jezelf en jouw gasten met mooie eetstoelen

Eetkamerstoelen zijn een belangrijk onderdeel van jouw interieur en er komt een hoop bij kijken om passende, mooie eetstoelen te vinden. Zo wil je natuurlijk dat de stoel lekker zit, zodat je comfortabel kunt tafelen, maar moet de stoel tegelijkertijd ook stijlvol zijn en passen bij jouw interieur. Daarnaast is het fijn als de eetkamerstoelen ook praktisch zijn en passen bij jouw wensen. Wil je ze bijvoorbeeld makkelijk kunnen verplaatsen? Dan kies je voor een lichter model. Wil je een dynamisch effect? Kies dan een draaibare eetkamerstoel. Het belangrijkste is dat de stoelen in de eethoek jou een comfortabel gevoel geven en je je fijn voelt in de inrichting. Als de stoelen bij jou passen, zullen ook jouw gasten zich goed en welkom voelen voor een etentje.

 

Een stijlvolle eethoek 

Als je een stijlvolle eethoek wilt creëren, denk dan allereerst na over de stijl waar je voor gaat en zorg dat alles goed bij elkaar past. Heb je een simpel en strak interieur? Dan kun je kiezen voor design eetstoelen die direct de aandacht trekken en daarmee een eyecatcher in de eethoek vormen. Heb je liever dat het geheel rust uitstraalt, kies dan juist voor mooie eetstoelen die passen bij het materiaal van de eettafel en de kleuren die al in de eethoek aanwezig zijn. Eetstoelen zijn er in allerlei soorten en maten en er is dus altijd een set te vinden die jouw interieur echt af kan maken. Keuzes over het materiaal van jouw eetstoelen zijn hierbij essentieel. Ga je voor een leren eetstoel die de ruimte en wat meer industriële look geeft? Of juist een houten eetstoel die beter past in een licht interieur met veel planten? Je kunt ook kiezen voor stoffen eetkamerstoelen met neutrale, of juist felle kleuren.

 

Stijlvol en praktisch gaan hand in hand

Dat een eetstoel mooi is, hoeft niet te betekenen dat er geen oog is voor handigheid. De meest mooie eetstoelen kun je combineren met handige functies zodat je je over jouw stoelen geen zorgen hoeft te maken. Denk bijvoorbeeld aan een hippe stoel met een onderstel met wieltjes, zodat deze bij verplaatsingen geen krassen maakt op de vloer. Heb je nogal wat knoeiers in huis? Kies dan voor een eetstoel van een materiaal dat gemakkelijk afneembaar is en bespaar jezelf de stress van vlekken. Met eetstoelen waarvan je de hoogte kunt verstellen kun je elke gast perfect bedienen en eetstoelen die draaibaar zijn, bieden een uitkomst in grote gezelschappen aan meerdere tafels. Neem ter inspiratie eens een kijkje op deruijtermeubel.nl.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *