Blog

Meubeltrends 2017

Is je woning aan een grondige make-over toe dan is het handig en belangrijk om te weten wat er zich precies in het interieurwereldje afspeelt. Hoe je het immers ook draait of keert de meubeltrends 2017 zullen je keuze voor meubels steeds beïnvloeden. Tijd vonden wij om enkele van de belangrijkste meubeltrends voor 2017 even op een rijtje te zetten. Bekijk ook alle andere woontrends.

Coole kurk

De botanische en back to nature trends zijn helemaal in en oefenen in 2017 ook hun invloed op de trend der meubels uit. Op de meubelcatwalks in bijvoorbeeld Keulen of Milaan zagen we een ruim assortiment aan meubels door de natuur geïnspireerd de revue passeren. Deze natuurlijke invloed uit zich in ronde en organische vormen en materialen zoals hout, marmer maar ook kurk. Kurken banken, kurken tafeltjes, kurken bureaus en andere kurken meubels… het materiaal met de big K komt er in alle vormen en maten en vormt voor ons dé meubeltrend van 2017. Overweeg misschien ook eens een kurken muur; lekker ruig, natuurlijk en nog handig als prikbord ook.

Hip, trendy, cool…. Hier zijn de vloerkleden

Vloerkleden zijn weer hip, trendy, cool en in. Wie in 2017 helemaal mee wilt zijn met de meubeltrends koopt best een vloerkleed. Tik er eentje op de kop dat alle meubels met elkaar verbindt zodat alles een mooi geheel vormt en je een waas van rust de ruimte instuurt. Met een ronde of organische vorm zit je het komende jaar helemaal goed.

Don’t mess with brons en messing

Wil je wat glamour en style toevoegen dan zijn brons en messing je partner in meubelcrime voor 2017. Koper heeft duidelijk zijn beste jaren gehad en ziet zijn plek in razende vaart door brons en messing ingenomen worden. Stoel- en tafel poten, lampenkappen – of voeten, …. de bronzen en messing accenten zijn in 2017 niet uit onze woning weg te denken.

Een andere meubeltrend is dat budgetmeubels en prijsbewust meubelshoppen steeds belangrijker wordt. Wij raden altijd na om bij een kortingscode site na te gaan of er nog relevante kortingscodes zijn. Heb jij nog andere meubeltrends? Wij zijn benieuwd.

Je houd misschien ook van..