Blog

Met een Schoone Ley beginnen in Den Haag

Het nieuwe plan voor de Schoone Ley is goedgekeurd en de verkoop is van start gegaan. Naast woningen wordt het gebied rond het Haga ziekenhuis uitgebreid met nieuwbouw. Er worden 610 koop en/of huurwoningen gebouwd die beschikken over een eigen parkeerplaats. Om u meer inzicht te geven in het bouwproject schreven we dit artikel. Wanneer u enthousiast bent over de nieuwbouw en hier graag naar toe wilt verhuizen, is het mogelijk om goedkoop te verhuizen in Den Haag. Wonen in een duurzame en nieuwe wijk die centraal gelegen ligt in de stad. Verhuisbedrijf Den Haag maakt het mogelijk om uw verhuizing te realiseren. Zo kunt met een Schoone Ley beginnen in Den Haag.

Een duurzame nieuwbouw

Het gebied de Schoone Ley is opgedeeld in meerdere delen. Zo zijn er 3 verschillende woningplaatsen. Haagsche park, Haagsche Hof en de Haagsche tuin. Elk gebied beschikt over meerdere voorzieningen.

Haagsche park

In dit deel van het gebied worden 41 woningen gebouwd. Het gebied beschikt over veel groenvoorzieningen en ligt naast het Florence Nightingale Park. De huizen zijn in verschillende stijlen gebouwd en beschikken over een ruime tuin.

Haagsche Hof

In het Haagsche hof worden er 67 woningen gebouwd en 48 appartementen. Wanneer u gaat wonen in een appartement, beschikt u over ruimtes op de begane grond die commercieel zijn ingericht. Ook in dit gebied is er veel groen en hebben de woningen een ruime tuin.

Haagsche tuin

De plannen zijn om hier 58 woningen te realiseren. Elke bewonen beschikt over een eigen parkeerplek en een tuin die ruimte biedt.

In totaal worden in het gebied Schoone Ley 610 woningen/appartementen gebouwd. Het gebied ligt centraal en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt namelijk dichtbij verschillende vervoersstations. Het gebied is er voor meerdere doelgroepen. Startende gezinnen of juist een ouder echtpaar dat wilt genieten van de rust en groene omgeving. Het is allemaal mogelijk is het gebied. Door de vele openbare voorzieningen is er voor jong en oud wat te doen in de omgeving. Zo kunt u even uit de drukte ontsnappen in het mooie park, of kunnen de kinderen gebruik maken van de aanwezige speeltuinen en andere accommodaties. Het gebied beschikt over alle voorzieningen die er nodig zijn, namelijk:

  • Een Scholengemeenschap
  • Winkels
  • Stads/natuur parken
  • Vele accommodaties

Al met al een prachtig gebied om in te wonen. De verkoop is van start gegaan, wacht daarom niet langer en geniet van het Schoon Ley gebied.

Een verhuizing realiseren

Wanneer u de keus heeft gemaakt om te gaan verhuizen naar de Schoone Ley kunt u gebruik maken van een goedkoop verhuisbedrijf in Den haag. Gaat u verhuizen naar een appartement op een hogere verdieping? Geen probleem! U kunt een verhuislift huren in Den Haag bij het verhuisbedrijf. Met de ervaring en hun essentiële werkwijze kunt u snel en goedkoop verhuizen in Den haag. Wanneer u gaat verhuizen, is het ideaal om tegen een scherpe prijs een zorgeloze verhuizing te realiseren. Om dit mogelijk te maken biedt verhuisbedrijf Den Haag hun diensten aan om u te helpen!

Je houd misschien ook van..