Als je een kamer over hebt, een kelder of een grote schuur kan je die net zo goed omtoveren tot je mancave. Een plek waar je na werk of in het weekend even lekker kunt relaxen, met een biertje of een goede whiskey. Maar waar moet je beginnen en wat kan er echt niet ontbreken in je mancave?

 

TV

Om te beginnen is een TV een hele goede start. Lekker in het weekend met de jongens op de bank F1 of voetballen kijken. Of doordeweeks even lekker een momentje voor jezelf en net even een aflevering teveel kijken van je favoriete serie. Als je dan een TV gaat aanschaffen voor je mancave, zorg dan dat het een smart-tv is. Voor de prijs hoef je het tegenwoordig niet te laten en het levert zoveel gebruiksgemak op.

 

Geluid

Verder is een goede geluidsinstallatie een musthave. Als het voetbal of formule 1 is afgelopen en je drinkt nog een paar biertjes of een whiskey met de mannen, is goede muziek essentieel. Als je het geld hebt is een Sonos set een goede optie. Makkelijk te combineren met je TV voor als je een serie of een film kijkt en ideaal voor je muziek. Lekker lui vanaf je telefoon door playlistjes op spotify bladeren.

 

Bar

Als je TV en geluidsinstallatie goed op orde zijn, is een bar een goede volgende stap. Het hangt er natuurlijk een beetje vanaf hoeveel ruimte je hebt voor een bar. Dus als een volledige bar niet mogelijk is, is een barglobe misschien een goed idee. Een barglobe is zo’n wereldbol die open kan en waar je je whiskey en bijpassende whiskey glazen in opbergt.

Naast je de bar en natuurlijk je drank is het glaswerk een erg belangrijk aspect van je bar. Als je een goede indruk wilt maken is een mooie whiskey glazen set een echte musthave. Whiskey glazen kan je ook perfect gebruiken voor een cocktail of eventueel als sapglas. De zogenaamde tumbler glazen zijn perfect voor alles behalve je biertje of een glas wijn.

Als je een echte whiskey liefhebber bent is het misschien leuk om dit artikel te lezen. Hier word in detail uitgelegd wat voor een effect een whiskey glas heeft op je whiskey. Zo kan je een weloverwogen keuze maken en de perfecte whiskey set uitkiezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *