Blog

LavanTil: schildersbenodigdheden van hoge kwaliteit

Goed schilderwerk is hoofdzakelijk een kwestie van goede kwaliteit materialen. Voor de beste spullen kun je terecht bij LavanTil: een groothandel in schildersbenodigdheden en bouwmaterialen. Al meer dan tien jaar verzorgt LavanTil professionele kwaliteit verfspullen en benodigdheden voor particulieren en professionele schilders. Hoe groot de klus ook is, en hoe specifiek je wensen ook zijn: in ons ruime assortiment kun je gegarandeerd de verf en de materialen vinden die schilderwerk van een hoog niveau mogelijk maken. Dat alles is mogelijk tegen hele scherpe prijzen. Kijk snel rond op de overzichtelijke en duidelijk website, en bestel wat jij nodig hebt om je schilderklus tot een succes te maken.

Verfspullen en schildersbenodigdheden

Wat kun je allemaal kopen bij LavanTil? Eigenlijk is het antwoord daarop simpelweg: alles wat je nodig hebt om een verfklus uit te voeren. Te beginnen met de verf, natuurlijk. Zonder goede verf is het onmogelijk om een mooi resultaat te behalen – en daarom verkoopt LavanTil alleen de beste verf van bekende A-merken als Sigma. Voor de klusser met een strak budget is het huismerk van LavanTil zelf ook een optie: ook die is natuurlijk van goede kwaliteit. Je vindt in ons ruime assortiment werkelijk alle soorten verf: niet alleen grondverf of muurverf voor binnen en buiten, maar ook metaalverf, lak en vernis. Koop je daar meteen een goede kwast en roller bij van ProGold, dan wordt schilderen echt een plezier. Heb je speciale wensen of een moeilijke klus, dan vind je bij LavanTil bovendien alle schildersbenodigdheden die je maar nodig hebt. Bouwmaterialen, schilder- en glasgereedschap en plamuurbenodigdheden hebben we gewoon op voorraad.

Altijd snel aan huis geleverd

Voor sommige klussen heb je speciale spullen nodig, die je alleen bij LavanTil kunt vinden tegen de laagste prijzen. Wij krijgen dan ook bestellingen binnen vanuit het hele land. Kun je niet langskomen om de producten op te halen in ons filiaal in Oosterhout, dan is het natuurlijk geen enkel probleem om de bestelde artikelen op te sturen. Wij streven daarbij niet alleen naar een zo snel mogelijke levering, maar ook naar een klantvriendelijkheid die je lang niet bij iedere webshop zult vinden. We houden daarbij rekening met alle wensen, en verzenden bij bestelling van meer dan €150 zelfs geheel gratis – hoe groot de order ook is. Ontdek de persoonlijke service van LavanTil, en bestel je schildersbenodigdheden in onze heldere en overzichtelijke webshop.

 

Klantvriendelijkheid staat voorop bij LavanTil

Wij streven ernaar om iedere klant tevreden te stellen. Of je nu een als doe-het-zelver een klein klusje gaat uitvoeren, of als professional aan de slag gaat om een nieuwbouwproject op te leveren: LavanTil staat je bij met al je wensen. Voor advies of vragen over producten kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen: wij staan je graag bij om te helpen het schilderen tot een succes te maken. Mooie kortingen op onze producten en aantrekkelijke aanbiedingen maken bovendien dat we vaak kunnen concurreren met goedkopere merken. Het ruime aanbod schildersbenodigdheden, de hoogstaande service en de jarenlange ervaring maakt dat wij altijd een zeer positieve feedback krijgen van onze klanten. Met LavanTil kun je iedere schilderklus aan.

 

Je houd misschien ook van..