Bent u op zoek naar een koopwoning in Groningen? En wilt u graag weten wat er allemaal te koop is voor het bedrag dat u wilt uitgeven aan een hypotheek? Dan bent u bij NAMACO Groningen aan het juiste adres. De koopwoningen in Groningen zijn zeer uiteenlopend en worden snel verkocht. Bent u op zoek naar een speciaal huis, met specifieke kenmerken? Dan zetten wij graag voor u een gratis zoekopdracht uit. NAMACO is de makelaar in Groningen en helpt u graag bij het vinden van een geschikte koopwoning.

Een zoekopdracht naar koopwoningen in Groningen

Tijdens een gesprek met een medewerker van NAMACO, geeft u wensen en eisen door voor een nieuwe woning. De makelaar zet deze gegevens zo duidelijk mogelijk op papier. Aan de hand van de informatie gaat de makelaar in Groningen op zoek naar een potentieel geschikte woning voor u. Als hij een woning gevonden heeft vindt er een uitgebreide analyse plaats. Niet alleen de woning maar ook de buurt en de omgeving wordt in kaart gebracht. Als de makelaar na de analyse nog steeds van mening is dat dit een woning is die bij u en uw wensen past, licht hij u in. U kunt dan besluiten om een bezichtiging te plannen.

Koopwoningen in Groningen bezichtigen, neem de makelaar mee

Heeft u besloten dat u een woning wilt bezichtigen? Neem dan de makelaar van NAMACO mee naar de woningbezichtiging. U kijkt namelijk anders naar uw potentiële nieuwe woning als een makelaar doet. De makelaar bepaald namelijk de daadwerkelijke waarde van een woning. Ook controleert hij tijdens de bezichtiging hoe de algehele staat van de woning is. Mocht de woning gebreken hebben dan komen deze op tijd aan het licht. U weet dan zeker dat u niet teveel betaald voor uw nieuwe koopwoning in Groningen.

Laat de koopovereenkomst lezen door de makelaar

Gaat u de woning kopen? Dan stelt meestal de makelaar van de tegenpartij de koopovereenkomst op. Helaas vaak in niet al te begrijpelijke taal. Daarom is het goed om de koopovereenkomst te laten lezen door een professional als NAMACO. De makelaar ziet erop toe dat er geen nadelige voorwaarden in de koopovereenkomst staan. Mochten er toch onverhoopt geschillen optreden tijdens de oplevering bijvoorbeeld, dan kan de makelaar van NAMACO u ook direct bijstaan. De makelaar is namelijk bij de oplevering aanwezig om te controleren of de verkopende partij zich aan de voorwaarden houdt. De makelaar Groningen staat altijd aan uw kant en handelt alleen in uw belang. Daarbij probeert NAMACO u tijdens het gehele traject van zoekopdracht tot aan de notaris geheel te ontzorgen.

NAMACO weet alles over de koopwoningen in Groningen

De makelaar Groningen NAMACO heeft alle systemen in huis om voor u de juiste informatie boven tafel te halen. Informatie die van belang kan zijn bij de aankoop van uw woning. Dankzij de demografische gegevens waar de makelaar Groningen over beschikt weet hij u alles te vertellen over de woning, de straat, de wijk en de stad. Denk aan informatie over het aantal woningen in de wijk of straat. Maar ook de verhouding tussen ‘huur’ en ‘koop’, het gemiddelde inkomen en de gezinssamenstelling in de buurt. Ook over de historie van het huis en de bestemmingsplannen kan hij u alles vertellen.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *