Voordelig en veilig een kluis kopen doet u bij kluisvoordeel.nl, maar wat is nou de perfecte kluis voor u? Op kluisvoordeel.nl vindt u een ruim assortiment aan kluizen van verschillende merken. De categorieën kluizen, kasten en kisten zijn als volgt:

Met een assortiment van ruim 50 producten is een kluis kopen op kluisvoordeel.nl dus geen probleem. Uitleg over de verschillende soorten kluizen vindt u hier onder:

Inbraakwerende kluis kopen

Kluisvoordeel.nl heeft een groot assortiment aan inbraakwerende kluizen, en heeft dus voor ieder zijn wil de perfecte kluis. Op onze webshop bieden wij onder andere de merken De Raat PT & ET en DRS aan. Onze kluizen zijn voorbereid op vloer- en muurverankering en zijn geschikt voor berging van waardevolle voorwerpen.

Brandwerende kluis kopen

Op kluisvoordeel.nl vindt u een groot aanbod brandwerende kluizen. Een brandwerende kluis is ontworpen om voor een bepaalde tijd de inhoud in de kluis te beschermen tegen de invloeden van vuur, warmte, puin en vocht (bijvoorbeeld bluswater). Bij ons kunt u een brandwerende kluis kopen die tot 1 uur bestemd zijn tegen brand (zijn getest).

Wapen kluis kopen

Een kluis kopen om uw wapen(s) veilig in op te bergen doet u ook op kluisvoordeel.nl. Wij bieden voor handpistolen de pistolenkluis PWKA aan. Voor grotere wapens kunt u de Protector Gunsafe kluis kopen. De Protector Gunsafe leveren wij voor 5 en voor 10 wapens.

Afstort kluis kopen

Kluisvoordeel.nl heeft ook een handige afstortkluis in het assortiment. De Trony Gold GTR 4P is speciaal ontworpen voor de detailhandel en horeca. Het is belangrijk dat contant geld snel gestort kan worden en dat dit geld ook goed beschermd is tegen overvallen of inbraken.

Sleutelkast of -kluis kopen

Op kluisvoordeel.nl vindt u een ruim assortiment een sleutelkastjes en sleutelkluisjes. Een sleutelkast is een kastje waar u al uw sleutels in kan opbergen, veilig achter een cilinderslot. Een sleutelkluisje is ontworpen om uw sleutels veilig in op te bergen. Een sleutelkluis is ideaal om bijvoorbeeld tegen de gevel van uw huis te hangen naast de deur.

Geldkist of documentenkoffer kopen

Met de producten van kluisvoordeel.nl bewaard u uw geld en waardevolle spullen veilig en geordend! Kluisvoordeel.nl heeft een groot aanbod aan documentenkoffers en geldkistjes.

Een kluis kopen doet u bij kluisvoordeel.nl met 20% internetkorting! Uw kluis wordt snel en verzekerd thuis geleverd. Wilt u meer informatie kunt u altijd bellen met onze telefonische helpdesk, met 80 jaar ervaring kunnen wij u altijd helpen.

kluis

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *