Ben je toe aan nieuwe vloer in huis? Kies dan eens voor een PVC vloer. Een PVC vloer is handig, heeft weinig onderhoud nodig, kan tegen vochtige ruimtes, stoot- en slijtvast en is geschikt voor vloerverwarming. Kies dus de juiste PVC met deze 3 tips hieronder.

Inspiratie en advies

Er zijn genoeg websites en woonwinkels die je goed kunnen adviseren over de juiste PVC vloer voor jouw woning. Kijk online ook eens rond en laat je volledig inspireren en verrassen door de mogelijkheden die een PVC vloer kan bieden. Je kunt ook een moodboard maken, zodat je zelf met behulp van plaatjes en knipsels kunt bekijken wat het beste binnen jouw woninginterieur past. Kies bijvoorbeeld voor een moderne en zeer populaire PVC visgraat vloer.

Kies de juiste vloer

Heb je een gezin met kinderen en een hond? Dan kies je waarschijnlijk voor een andere PVC vloer dan dat je daar niet mee te maken hebt. Je hebt PVC vloeren met of zonder weekmakers en je hebt ook speciale PVC vloeren waar je eenvoudig vloerverwarming onder kan laten leggen. Laat je verder ook goed adviseren over een juiste ondervloer die goed isoleert, zodat je geen last hebt van gehorigheid of een vloer die kraakt. Wil je een PVC vloer in de badkamer of het washok leggen? Geef dit dan ook duidelijk aan in een winkel, zodat ze je van het juiste advies voor jouw situatie kunnen voorzien. 

Vloer leggen uitbesteden

Laat je vloer leggen door een specialist die vaker een PVC vloer legt. Deze specialisten weten precies hoe ze de vloer het beste kunnen leggen, zonder dat deze gaat scheuren, bol gaat staan of gaat kraken. Bij VloerXL kunnen ze je perfect voorzien van het juiste advies en vervolgens de vloer perfect in jouw woning leggen door de jarenlang ervaring die ze hiermee hebben.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *