Den Bosch wonen

Wil je binnenkort gaan verhuizen, maar weet je nog niet waarnaartoe? Laat je eens verrassen door Den Bosch: een prachtige historische vestingstad met een bourgondische gezelligheid.

Cultuur & Carnaval

Met Den Bosch als woonplaats is er altijd genoeg te kiezen voor een leuke dag uit! Je kunt een bezoekje brengen aan de verschillende musea in de stad. Of leer Den Bosch beter kennen vanaf het water en maak een rondvaart over de Binnendieze. Geen zin om in een bootje te stappen? Er zijn natuurlijk ook genoeg mooie stadswandelingen te maken!

Hou je wel van een feestje? Ook dan zit je in Den Bosch helemaal op je plek. Ieder jaar wordt de stad in februari of maart omgedoopt tot Oeteldonk. Dan vindt namelijk het driedaagse feest van de zotten plaats: Carnaval! Tijdens carnaval gaat iedereen verkleed, zijn er verschillende carnavalsoptochten en wordt er één groot en gezellig feest van gemaakt.

Wonen

Er zijn 14 verschillende wijken in Den Bosch, met elk zijn eigen unieke karakter en identiteit. Dus of je nu in de binnenstad wilt wonen, of in het groene Haverleij, Vinkel en Empel, er is altijd wel een wijk te vinden die goed bij je past. Ook worden er regelmatig nieuwbouwprojecten opgeleverd op diverse locaties in de stad. Denk aan moderne stadsappartementen en unieke bouwkavels in landelijk groen.

Werken

Als je naar Den Bosch gaat verhuizen is het ook van belang dat je gemakkelijk in de buurt kunt gaan werken. Gelukkig hoeft het vinden van een baan in Den Bosch geen probleem te zijn. Er zijn drie hotspots, waar veel bedrijven zijn gevestigd. Grote kans dus dat je bij één van die drie plekken een baan kunt vinden.

De Onderwijsboulevard is gelegen naast het centraal station. Hier zit een rechtbank en een aantal hogescholen. In de Maaspoort zit een theater, een groot sportstadion en een winkelcentrum. Ook genoeg baankansen dus! Tot slot kun je ook solliciteren in de industriële- of bouwsector op bedrijventerrein de Brand.

Kortom

Zoals je ziet, Den Bosch is een bruisende en veelzijdige stad! Door het grote en variabele aanbod aan horeca, voorzieningen en werkgelegenheid is er voor ieder wat wils.

Lijkt het je wel wat om naar Den Bosch te gaan verhuizen en daar een huis te kopen? Voor hulp bij het aanvragen en regelen van een hypotheek kun je een onafhankelijke hypotheekadviseur in Den Bosch inschakelen. Een hypotheekadviseur kijkt naar jouw persoonlijke situatie en geeft je een eerlijk en objectief advies. Wanneer haal jij de verhuisdozen van zolder?

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *