Ga jij verhuizen en betekent dat voor jou een nieuwe stap met een volledig nieuwe inboedel? Of is er geen sprake van een verhuizing, maar ben je wel toe aan een nieuwe bank? Hoe het ook zij, jij kunt niet wachten om jouw woonkamer te verrijken met een gloednieuwe en stijlvolle zitbank. Kijk terwijl je zoekt dan zeker ook naar de prachtige jaren 60 bank van Dutch Seating Company.

Oogt onze jaren 60 bank mooi in jouw interieur?

Hou jij ervan om met je interieur terug te gaan naar de jaren 60 van de vorige eeuw en ben je weg van de unieke ontwerpen die in die jaren menig woonkamer verfraaiden? Anno 2021 zien we steeds meer elementen terug uit de vorige eeuw. Mensen richten hun huis in met nostalgische accessoires en prachtige meubels uit die tijd. Het ontwerp van onze jaren 60 bank past naadloos in een interieur die door de vorige eeuw wordt geïnspireerd. Als jij jouw huis wilt inrichten met elementen uit de jaren 60, dan zal de jaren 60 bank daar absoluut in thuishoren.
Woon je juist liever in een strak en modern huis en ben jij van de nieuwste snufjes en gadgets? Dan zoek je liever naar een bank voor in jouw strak en minimalistisch interieur. Laat nou net het ontwerp van onze jaren 60 bank tijdloos zijn. De bank met de strakke vormgeving, de ranke poten en het effen design zal zeker niet misstaan in jouw moderne interieur.

De voordelen van een nieuwe bank uit de jaren 60

Wat jouw stijl in huis ook is, de jaren 60 bank van Dutch Seating Company is een prachtig ontwerp dat in ieder interieur tot zijn recht komt. De 2- tot 2,5-zits heeft een naturel design en door de smalle leuningen en poten heeft de jaren 60 bank een fijne en sierlijke uitstraling. Hoewel het ontwerp uit de jaren 60 is gehaald, wordt de bank nieuw en met de handgemaakt in onze fabriek in Sneek. Een aantal voordelen hiervan:

  • De jaren 60 bank is nieuw gemaakt en van hoge kwaliteit. Daardoor is de bank erg stevig en kun je jarenlang genieten van het ontwerp en de comfort. Zelfs met spelende kinderen gaat de bank ontzettend lang mee.
  • De bijzondere stoffen waarmee we onze jaren 60 banken bekleden, voelen heerlijk aan. Daardoor zit de bank erg comfortabel en hang je gemakkelijk een avond op de bank.
  • Het is onoverkomelijk dat je op je bank een vlek zult maken. De stoffen op onze jaren 50 bank zijn erg gemakkelijk schoon te maken, dus opnieuw met spelende kinderen en vloeistoffen in de buurt hoef je je niet zorgen te maken.

Het comfort van de jaren 60 bank in het echt ervaren?

Zie je de jaren 60 bank van Dutch Seating Company al in jouw woonkamer staan en kun je niet wachten om er na een werkdag heerlijk op neer te ploffen? Of wil je eerst weten welke prachtige ontwerpen wij nog meer in onze collectie hebben? Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Rooker-collectie, met kleurrijke banken die te herkennen zijn aan hun bijzondere Art Deco-stijl.
Heb je de jaren 60 bank op het oog of heeft een ander ontwerp van Dutch Seating Company jouw geïnteresseerd? Maak dan gauw een afspraak om te komen proef zitten, zodat je jouw droombank in het echt kunt aanschouwen én het comfort kunt ervaren.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *