Blog

De schattige en aandoenlijke waterverfschilderijen van Mrs Mighetto!

Ben je op zoek naar een echte eye-catcher voor de kinderkamer dan zijn de schilderijen, posters en prints van Mrs Mighetto zeker het bekijken waard. Dit merk is opgericht door Malin en Anna uit Zweden. Door een heerlijke combinatie van creativiteit en inzicht hebben ze zich terecht een plekje weten te veroveren op de markt. Ze maken waterverfschilderijen die je meenemen in een wonderlijke en fantasierijke wereld. Van deze schilderijen wordt een limited edition prints gedrukt. Dit betekent dat op het moment dat de prints uitverkocht zijn, er geen herdrukken plaatsvinden. Op deze manier behouden de prints hun unieke karakter!

De eerste serie prints, Superheroes, van Mrs Mighetto was in 2014 binnen twee weken uitverkocht. De tweede serie prints, met de naam ‘Fantastc Four’ is al net zo succesvol gebleken. Het mooie van deze prints is dat je niet alleen een afbeelding koopt, maar ook een achterliggend verhaal. Alle prints worden geleverd met een kort verhaaltje over het karakter dat afgebeeld staat.

Een voorbeeld hiervan is het verhaal achter het schilderij ‘Dear Lion’. Op dit schilderij is een leeuw afgebeeld met prachtige lange manen. Het verhaal bij dit schilderij luidt dat het kleine leeuwtje afgezet was bij het circus omdat de manen er apart uitzagen bij een leeuw. Nu is ze echter uitgegroeid tot de koning van het circus met fonkelende gouden manen. Een verhaal waar je even blij van wordt. Lees de verhalen voor aan je kinderen zodat zij, door te kijken naar het schilderij, deze wonderlijke wereld kunnen binnenstappen.

De schilderijen zijn geschilderd in verschillende grijstinten met een subtiele toevoeging van kleur. Hierdoor kunnen ze in veel verschillende types kinderkamers opgehangen worden. Er gaat een rustige en aandoenlijke uitstraling uit van de schilderijen. De posters zijn meestal 50 bij 70 cm en zijn online te bestellen. Ze worden geleverd in een koker, samen met een apart papier waarop het verhaal gedrukt staat.

101Woontips.nl Kinder decoratie

Je houd misschien ook van..